- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСЪТ И ЗОДИИТЕ
Щом казватеПървоначално написано от bebchoOoOoOo
И двамата сме овни.
![]()
Но май май не зависи много от зодията. С единия овен, с който съм го правила (и сега де), сексът наистина е страхотен, но с предишния овен - не.![]()
Може би повечето представители на тази зодия са по-сдържани и студени, но аз никога не съм си отговаряла на зодията, а асцендентът ми е рак, може би от това така се получава.. А аз иначе съм невъздържана, лесно паля, разсеяна съм и ме наляга често мързела - точно обратното на това, което казват за Козирога..Първоначално написано от Sagittarius16
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
мда.. такива смеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Вий да видите овен и телец в комбо каква лудница правят...
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Скорпионите , разбира се. Аз и приятеля ми сме![]()
Скорпион - скорпион, скорпион - лъв = любими комбинации .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
водолейчетатаа...![]()
Първоначално написано от Stotii
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
и азПървоначално написано от juveteam
![]()
Първоначално написано от kalpazanka
мда това е мнооого вярно!!!!!!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
A мен, ако питаш всичко си опира до човека, до възпитанието, до околните и до самия му характер не толкова до зодия и т.н., това което си забелязал е просто странно съвпадение, поне така си мисля :PПървоначално написано от DarkTemplar
перфектната комбинацияПървоначално написано от SisinkaS
![]()
и азПървоначално написано от animefreak19
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ааах....пак ли подобна тема???Хорица...мисля, че е излишно да се говори, всеки човек е различен и винаги ще е така. Някакви си зодийки HE определят поведението ни в леглото... Още малко и мамите ще тръгнат да раждат април месец само и само децата им да се страстни в леглото (дано не мислят точно за това докато зачеват де)
... Иначе си мисля, че по принцип родените през студените месеци са доста страстни,но не мисля че е от зодията,просто си им е в природата
![]()
![]()
A какво мислите за лъвовете?Аз съм лъв и ,въпреки че не вярвам много много в зодии,забелязвам че някои черти от характера ми определено се вписват в описанието на лъвовете.А колкото до секса ,аз докато не задоволя партньорката ми не спирам,ако ще да ми отнеме 2,3,4 часа.Просто за мен на първо място е кефа на жената до мене,а не моя собствен.Освен това имам проблем със свършването,така че до известна степен горното е разбираемо))
![]()