- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Любимата ви група и музика.
Хард рок.
Имам много любими групи.Едни от тях са:WHITESNAKE,AC/DC,TOTO.![]()
![]()
Харесвам Pink и Linkin Park
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Охо...групите са адски много,затова ще кажа само няколко,които слушам много в момента-Металика,Деф Лепард и Рамщайн,но не слушам само това-по малко от всичко![]()
![]()
Слушам най-вече рок и готик метъл. А любими изпълнители и ди джеи: Tiesto, Within Temptation, The pretty reckless, Green Day, Hilary Duff, Rihanna, Taylor Swift, Lady gaga, Beyonce.
Еми рок,поп,рап,пънк.Групи и изпълнители-Tokio Hotel,Simple Plan,Paramore,Eminem,Green day,Enrique Iglesias,Avril Lavigne,Hilary Duff,Morandi,Akon,Kesha,Selena Gomez,Miley Cyrus и май са само тва ;д
слушам метъл, главно траш и хеви
любимци са ми METALLICA, обожавам ги, за мен за велики просто!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз също съм фен на HipHop/Rap/R'n'B..Първоначално написано от FuckedUp
за рапа може и да е бг.
Песни : Dipset,Heartless,We don''t speak americano,Last summer,Stereo LovE,Memories,DJ got us fallin in love,Music makes me free,Techno_Rock,DJ Fouz Mixove,Just a Dream,Bow Wow,има още много в iPod-а ми !!!!This is my live oOo повечето от песните на Над Закона Жентаро Big Sha също...
Chamilionare Hip Hop , Eminem - Forever i 8 Mile ,Kaye West Lil Wayne Drake И още мнооо....сякви ХАУС МИКСОВЕ DAVID DEEJEY TEMPTATION Bob Sinclair ,ОоО айде стига толкова че ме мързи !!!
Главно слушам български (и чуждестранен ест!) КАЧЕСТВЕН рап! Групи- N.W.A и DiS( момчета, които си разбират от работата, за мен едни от най-добрите на бългаската рап сцена!)
Любима група- нямам.
Любим стил музика- Бг рап и Хип-Хоп.![]()
Dis са си най-добрите български рапъри! Няма други като тях.Първоначално написано от makaveliFAN
![]()
Слушам RnB, Hip-Hop, Pop, Metal .. изпълнители: Justin Bieber, Michael Jackson, Eminem, Snoop Dogg, Dr.Dre, Ice Cube, 2pac, Notorious B.I.G., Tokio Hotel, Metallica, Marilyn Manson ... разнообразно![]()
Ac/Dc (хард рок) ; Whitesnake (рок) ; Slipknot (heavy metal) ; Shinedown (рок) ; Korn (heavy metal) - това са най-често срещаните групи в плейлистата ми. По принцип харесвам, както класически рок (Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin и др.) , така и алтернативен рок, метълкор и т.н. Единственият по-комерсиален изпълнител, който слушам е Pink, а тя е по-скоро поп-рок, така че ясно ви е какво слушам.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ами,най-често слушам Justin Bieber,Eminem,Simple Plan,Tokio Hotel,My Chemical Romance,Linkin Park,Fall Out Boy,HIM,Black Veil Brides,Brokencyde,Alesana,Silverstein,Bullet For My Valentine,Escape The Fate и Touch Down Records (от бг хип-хоп/рап).Горе-долу всички emocore,metal (и всички под-категории) и alternative групи и изпълнители,които ми харесат.
Ами слушам всякакви разновидности на рока![]()
![]()
![]()
![]()
За групи мноооого са:
Paramore, Three Days Grace, Breaking Benjamin, HIM, Metallica, Bullet For My Valentine.....
понятието поп пънк е оксиморонПървоначално написано от Missyyy
![]()
пс- повечето слушате ебати гадостите![]()
Аз пък мога да слушам всичко!
Предимно бумтя с рок и всичките му разновидности, но това далеч не означава, че за ухото ми не е приятно разнообразието от друга музика.
И спря да се върти за миг земята..
Пънк, Поп-Пънк, Пънк-Рок, ИндиГрупите...Blink-182, Green Day, Sum 41, American Hi-Fi, The All-American Rejects, Paramore, Fall Out Boy, New Found Glory, Avril Lavigne, FlyLeaf, Three Days Grace, Placebo, Good Charlotte, Sugarcult иии много други, подобни
![]()
Офф айде..оксиморон. Много ти е богат речника. Жанра си жанр...на някой хора им харесва.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Много са,слушам всичко,но наблягам на рок и метъл.Металика,AC/DC,Iron Maiden,Green Day,U2,Black Sabbath,Bon Jovi,Nirvana,Scorpions,Alice Cooper,Queen,My Chemical Romance...
не знам колко е богат, но такъв жанр (поп пънк) не би трябвало да съществува...защото е оксиморонПървоначално написано от aHuMaToP
(поп и пънк)
в смисъл...връщам си думите назадПънк, Поп-Пънк, Пънк-Рок, Инди Групите...Blink-182, Green Day, Sum 41, American Hi-Fi, The All-American Rejects, Paramore, Fall Out Boy, New Found Glory, Avril Lavigne, FlyLeaf, Three Days Grace, Placebo, Good Charlotte, Sugarcult иии много други, подобни![]()
както и да е![]()
За момента Daft Punk
http://www.youtube.com/watch?v=x84m3YyO2oU
В момента направиха музиката към филма Трон и даже пуснаха СD ама след като първо си го дръпнах от нета се отказах да си го купувам оригинала.Просто има само фонова музика и не е точно за слушане а като за фон на някой барче
Любима група - Three Days Grace, иначе слушам metal, rock, screamo
lOve iS in The aIr
ооо като почна от the offspring,nirvana,three days grace,brokencyde,simple plan,good charlotte,porcelain and the tramps та като мина през рап, р&б, хип-хоп, поп,лигави песнички и стигна до мазна чалгаабсолютно всичко слушам.
Слушам главно симфоничен, мелодичен дет и блек метъл, но отвреме-навреме слушам рок, готик рок и пауър метъл. А, да- харесвам и класическа музика. Любимата ми група е Eternal Tears of Sorrow.