.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Хард рок.
    Имам много любими групи.Едни от тях са:WHITESNAKE,AC/DC,TOTO.

Повече от фен
    Харесвам Pink и Linkin Park
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Град
    Пловдив
    Охо...групите са адски много,затова ще кажа само няколко,които слушам много в момента-Металика,Деф Лепард и Рамщайн,но не слушам само това-по малко от всичко

Слушам най-вече рок и готик метъл. А любими изпълнители и ди джеи: Tiesto, Within Temptation, The pretty reckless, Green Day, Hilary Duff, Rihanna, Taylor Swift, Lady gaga, Beyonce.

Повече от фен Аватара на fanpire
    Еми рок,поп,рап,пънк.Групи и изпълнители-Tokio Hotel,Simple Plan,Paramore,Eminem,Green day,Enrique Iglesias,Avril Lavigne,Hilary Duff,Morandi,Akon,Kesha,Selena Gomez,Miley Cyrus и май са само тва ;д

Супер фен Аватара на psych0
    слушам метъл, главно траш и хеви
    любимци са ми METALLICA, обожавам ги, за мен за велики просто!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Предимно HipHop/Rap/R'n'B..HOUSE too..
    Група..труден въпрос
    Аз също съм фен на HipHop/Rap/R'n'B..
    за рапа може и да е бг.
    Песни : Dipset,Heartless,We don''t speak americano,Last summer,Stereo LovE,Memories,DJ got us fallin in love,Music makes me free,Techno_Rock,DJ Fouz Mixove,Just a Dream,Bow Wow,има още много в iPod-а ми !!!!This is my live oOo повечето от песните на Над Закона Жентаро Big Sha също...
    Chamilionare Hip Hop , Eminem - Forever i 8 Mile ,Kaye West Lil Wayne Drake И още мнооо....сякви ХАУС МИКСОВЕ DAVID DEEJEY TEMPTATION Bob Sinclair ,ОоО айде стига толкова че ме мързи !!!

Град
    compton xD
    Главно слушам български (и чуждестранен ест!) КАЧЕСТВЕН рап! Групи- N.W.A и DiS( момчета, които си разбират от работата, за мен едни от най-добрите на бългаската рап сцена!)

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Любима група- нямам.
    Любим стил музика- Бг рап и Хип-Хоп.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от makaveliFAN
    Главно слушам български (и чуждестранен ест!) КАЧЕСТВЕН рап! Групи- N.W.A и DiS( момчета, които си разбират от работата, за мен едни от най-добрите на бългаската рап сцена!)
    Dis са си най-добрите български рапъри! Няма други като тях.

Град
    Sofiq
    Слушам RnB, Hip-Hop, Pop, Metal .. изпълнители: Justin Bieber, Michael Jackson, Eminem, Snoop Dogg, Dr.Dre, Ice Cube, 2pac, Notorious B.I.G., Tokio Hotel, Metallica, Marilyn Manson ... разнообразно

Ac/Dc (хард рок) ; Whitesnake (рок) ; Slipknot (heavy metal) ; Shinedown (рок) ; Korn (heavy metal) - това са най-често срещаните групи в плейлистата ми. По принцип харесвам, както класически рок (Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin и др.) , така и алтернативен рок, метълкор и т.н. Единственият по-комерсиален изпълнител, който слушам е Pink, а тя е по-скоро поп-рок, така че ясно ви е какво слушам.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Ами,най-често слушам Justin Bieber,Eminem,Simple Plan,Tokio Hotel,My Chemical Romance,Linkin Park,Fall Out Boy,HIM,Black Veil Brides,Brokencyde,Alesana,Silverstein,Bullet For My Valentine,Escape The Fate и Touch Down Records (от бг хип-хоп/рап).Горе-долу всички emocore,metal (и всички под-категории) и alternative групи и изпълнители,които ми харесат.

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Ами слушам всякакви разновидности на рока
    За групи мноооого са:
    Paramore, Three Days Grace, Breaking Benjamin, HIM, Metallica, Bullet For My Valentine.....

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Missyyy
    мм на мен любимият ми стил музика е Поп Пънк,Поп Рок,Рок и Поп,, а групи и изпълнители : Paramore , The All-American Rejects ,American hi-fi , Avril Lavigne , Pink , Ashlee Simpson , Kelly Clarkson and Miley Cyrus [ НЕ Хана а Майли ]
    понятието поп пънк е оксиморон

пс- повечето слушате ебати гадостите

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз пък мога да слушам всичко!
    Предимно бумтя с рок и всичките му разновидности, но това далеч не означава, че за ухото ми не е приятно разнообразието от друга музика.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Бургас
    Пънк, Поп-Пънк, Пънк-Рок, Инди Групите...Blink-182, Green Day, Sum 41, American Hi-Fi, The All-American Rejects, Paramore, Fall Out Boy, New Found Glory, Avril Lavigne, FlyLeaf, Three Days Grace, Placebo, Good Charlotte, Sugarcult иии много други, подобни

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    мм на мен любимият ми стил музика е Поп Пънк,Поп Рок,Рок и Поп,, а групи и изпълнители : Paramore , The All-American Rejects ,American hi-fi , Avril Lavigne , Pink , Ashlee Simpson , Kelly Clarkson and Miley Cyrus [ НЕ Хана а Майли ]

Офф айде..оксиморон. Много ти е богат речника. Жанра си жанр...на някой хора им харесва.

Много са,слушам всичко,но наблягам на рок и метъл.Металика,AC/DC,Iron Maiden,Green Day,U2,Black Sabbath,Bon Jovi,Nirvana,Scorpions,Alice Cooper,Queen,My Chemical Romance...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от aHuMaToP
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

Офф айде..оксиморон. Много ти е богат речника. Жанра си жанр...на някой хора им харесва.
    не знам колко е богат, но такъв жанр (поп пънк) не би трябвало да съществува...защото е оксиморон (поп и пънк)

Пънк, Поп-Пънк, Пънк-Рок, Инди Групите...Blink-182, Green Day, Sum 41, American Hi-Fi, The All-American Rejects, Paramore, Fall Out Boy, New Found Glory, Avril Lavigne, FlyLeaf, Three Days Grace, Placebo, Good Charlotte, Sugarcult иии много други, подобни
    в смисъл...връщам си думите назад
    както и да е

За момента Daft Punk

http://www.youtube.com/watch?v=x84m3YyO2oU

В момента направиха музиката към филма Трон и даже пуснаха СD ама след като първо си го дръпнах от нета се отказах да си го купувам оригинала.Просто има само фонова музика и не е точно за слушане а като за фон на някой барче

Любима група - Three Days Grace , иначе слушам metal, rock, screamo
    lOve iS in The aIr

Град
    Провинцията
    Любима група - Еminem.
    Любим стил - house.

Супер фен Аватара на Djuff
    ооо като почна от the offspring,nirvana,three days grace,brokencyde,simple plan,good charlotte,porcelain and the tramps та като мина през рап, р&б, хип-хоп, поп,лигави песнички и стигна до мазна чалга абсолютно всичко слушам.

Слушам главно симфоничен, мелодичен дет и блек метъл, но отвреме-навреме слушам рок, готик рок и пауър метъл. А, да- харесвам и класическа музика. Любимата ми група е Eternal Tears of Sorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си