- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Любимата ви група и музика.
Pop, Jazz
Любим изпълнител : Lady Gaga
Обожавам я тази жена. Тя е идол.
Много обичам Джаз също, успокоява ме.
Но не се ограничавам само в тези стилове, слушам всякаква музика.
L`Arc~en~CielVamps
Tokio Hotel
![]()
Слушам всякаква музика от 50-те, 60-те и 70-те, съвсем малко от 80-те. Идолът ми е Джон Ленън, любима група - Бийтълс. Иначе слушам всякакви песни от 50-те, 60-те и 70-те.
Слушам предимно old school rap, групи предимно N.W.A. Иначе от сегашните рап изпълнители групи не, но отделен човек-да и това е The game! Това е човека който поддържа ИСТИНСКИЯ рап в момента. Тия Уайновци и центове, дето ги дават по TV-то не струват!!!![]()
![]()
![]()
по принцип слушам почти всичко.
предимно рок и пънк.
любими групи-the pretty reckless,simple plan,three days grace,skillet..много са.
обичам много и хип хоп-wosh mc.<3
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Метъла като цяло - по-точно клоня към стиловете Хеви, Траш , Ню и Блек.
Любими групи от жанра - System of a down , Korn , Slipknot , Sabaton , Rammstein , Slayer , Megadeth , Iron Maiden , Kopriklaani има и още , но не мога да се сетя за сега
Рок - Класически рок , Ълтернатив , Хард рок
Любими групи - Deep Purple , Whitesnake , Dream Theater , Scorpions , Judas Priest , Guns N Roses , Drowning pool , Ac/Dc , ZZ Top
Чат-пат български рап - DiS , Сарафа , Доктора и Попа![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Обичам разнообразието,слушам всичко.
Но обожавам да слушам хаус,прогресив,минимал,дръ енд бейс.Също така обичам да слушам и ретро.
ъъ стил-метъл,рок..но точно определен подстил нямам.всичко квот` ми хареса-слушам както хеви и траш,така и мелодичен,симфоничен,мелод ичен дет метъл..
Най най-любима група признавам си,че нямам ,просто има най-любими от любимите:
Metallica,ACDC,Godsmack,Whitesnake,Hammerfall,Pant era,Rainbow,DIO,Iron Maiden,Slayer,Children of Bodom,MaYaN,Epica,Tarja,Suidakra,Deep Purple,Judas priest,Wickeda и още..но тези си пускам най-често ((:
ъъ и защо темата е в раздела "У дома"??
за любими групи : L`Arc~en~Ciel ... The GazettE... ScReW... Vampires Everywhere!... The Used... BOTDF... Vamps... Paramore... SS501... Sadie ...brokeNCYDE ... Simple Plan и така нататъка
инъче за музика слушам главно Pop, R&B, Screamo, Rock и т.н.т.
много ме мързи да доизреждам![]()
2pac, Justin Bieber и Metallica!?Първоначално написано от xdeni
![]()
Ама, че странен вкус.
Стилове които слушам - blues,jazz,funk,rock,hard rock,trash!
Любима група - AC/DCима и още много,но те ми са любимците!
![]()
![]()
+Някои определени сръбски песни и метал. =)Първоначално написано от bootyboy
А иначе още слушам и Armin van Buuren, Paul van Dyk, ATB, A&B, Tiesto, Arty, Green day, Within Temptation, Three days grace, The pretty reckless...
Но по принцип не се ограничавам само с това, слушам всичко, което ми хареса.
Trance and Progressive/House/Minimal/Techno
като цяло електронната музика ме влече и чат пат чалга![]()
Armin van Buuren and Swedish House Mafia (bow)
Кое си требе, оно си го сака!
Не се заяждам, просто не се сдържахПървоначално написано от sunman
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ще стискаме палци да дойдат на Какао.Първоначално написано от Evellexis
![]()
рок,70-80-та година.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Слушам Heavy Metal, Nu Metal, Hard Rock, Alternative Metal, Industrial Metal, Symphonic Metal, Power Metal, Neo Metal.Групи - Disturbed, Rammstein, Nightwish, Slipknot, Machinae Supremacy и може би някой други.
![]()
слушам само сръбско от старо до ново:P
ако има други да пишат лс![]()
...
Групи: The Prodigy, Limp Bizkit,Linkin Park,Marilyn Manson,Pendulum,Daughtry
Стилове: Electronic,Big beat,Metal,Rapcore малко Rock и т.н.
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Амииии имам доста любими групи, които не си приличат особеноЗанчи Muse, Kings of Leon, The Kooks, Arctic Monkeys, Billy Talent, Three Days Grace, Paramore, Audioslave, Avenged Sevenfold, Feeder, Kasabian, The Subways иии The Pretty Reckless. Доста са, но... това е положението
![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
The Pretty Reckless,Maroon 5,AC/DC,Guns n Roses .. слушам главно рок,неща с повечко барабани и китари![]()
тех хаус, прогресив хаус, диип хаус, минимал техно, техно. слушам главно български DJ - Andrez, Double D, Vesselin, Shoto, Pacho B, Pepo, Evelinski, Svetlese, Momo Dobrev, Stan Kolev, DeepJak, Van Ben, Jassen Petrov, Steven, Blathazar, Jackrock, Metodi Hristov, Kikko.
От чуждестранните ще изброявам лейбъли: Italo Business, Sci+Tec, Cocoon, M_nus, 1605, Toolroom
WE ARE NOT ANGELS!
Linkin Park, иначе слушам сякви стилове, но предпочитам транс.![]()
I intend to live forever. So far, so good.
Ying Yang Twins, Static-X, The Prodigy, Bone Thugs-N-Harmony, Papa Roach, 3 6 Mafia, N.W.A., The Black Eyed Peas (Преди години), Grandmaster Flash and the Furious Five, Public Enemy, Cypress Hill, OutKast, Run DMC, De La Soul, Rammstein, Naughty by Nature, LMFAO
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac