- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Lidl(Магазини в България)-коментари,мнения и т.н.
Първоначално написано от gandalfepi4
Да беше замъчал ... глупак![]()
^ screw you бе. к'во си мислиш, че нямам баби и дядовци ли които като 90% от пенсионерите в бг не са мултимилионери ли?
виж ги хората от записите дали са някакви одърпани бедняци и тогава ми говори, аз поне силно се съмнявам че сурията бабки които могат да отделят да си боядисат косите и да се нагримират не могат да се лишат от банани за ден-два. там се виждат напълно нормални хора с нормални дрехи, гримове, бижута, телефони и прочее, а не изгладняло мнозинство което се бори със зъби и нокти за къшейче черен хляб.жената към края на репортажа дето има 5 мандарини и 3 краставици в чантите сигурно също си е броила всяка стотинка и е имала уважителни причини да се ръга 3 часа нали?
ако съм казал нещо което е грешно ме поправи, сори ако е такъв случая, все пак не съм бил там но можеш да си спестиш нападките.
че е имало хора в доста неравностойно и окаяно положение там сигурно е имало, не споря, това което не разбирам е защо не са само такива изпосталяли клетници ами и нормални ако ще и възрастни хора, че и хора на доста под 40-50 години които също да не правят впечатление на бедни да се бият като хванати от гората.
На мен най-много ми хареса накрая като ти слагат покупките в торбички![]()
ти па не давай като не си обосноваваш изказванията. достатъчно флеймъри има из форума и без това
Аз не твърдя нищо, че да го аргументирам.А ти пишеш много, но празно.
брао. току-що каза че сме заели половин страница с коментари защото ти си нямал нищо да кажеш.
ей такива най-ги обичам - много обичат да се правят на накърнени ама като ги питаш защо се палят, се изпокриват при раците aмa с гордо вдигнат нос.
всъщност заражи, абсолютно си прав. извинявам се за грешката си. чао
Остави го да се репчи.Нека си живее със самочувствието, което кибер подписките му дават.
Гандалфе, аз пък ей такива най - обичам, които употребяват "ей такива най - обичам".
Не знам, но вече повръщам храна.
Промоция - замразени пилешки хапки за без пари - в момента три чувала във фризера ми.
Промоция - замразени рибни нещо си - 3 кутийки в нас.
Промоция - "2 на цената на 1" (шампоан НИВЕА) - осем броя в нас.
Бира за 0.59лв. - цял стек.
Прясно мляко - пак промоция - 2л. демек две кутии, а то едно отвратииииително.
"Тате, вземи нещо вкусно за ядене, гладна съм" - Има храна, ще ядеш квото има.
Е, бива ли за закуска пилешки хапки (а толко с апилешки, че нема накъде), за обяд такова, за вечеря такова и за десерт такова и измежду тях вкараш 2 банана на промоция и 5 мандарини на промоция. И вечерта припадаш и драйфаш.
+ лютеницата на промоция.
хладилника препълнен в нас, касовата бележка = 29.47лв. = аз премряла от глад.
Добре, че ПОНЕ КАРТОФИТЕ МИ НЕ СА НА ПРОМОЦИЯ, а са от село, та го карам на варени и пържени картофи и от джобните ако събера 3лв. да си купя една пържола пак съм доволна
![]()
Сори, ама имах нужда да си излея душата.
Или вече ще го направя закон да ходя с баща ми по тия магазини или след един месец ше ме гледате минус двадесет кила....
ай сиктир.
Друго няма да добавям по темата, 'щото съм съгласна с някои хора, няма кво да им повтарям думите, ама тези дни в училище е една от главните теми това и просто не ми се мисли :Х
Абе вие знаете ли какво е да ядеш един банан годишно и то на Коледа? Естествено, че ще се бутат хората !!!
В България не съм ходила в Лидл, но във Франция ми е един от любимите магазини. И не, не е заради цената. Там има различни стоки, които не винаги се намират по другите магазини, а са много вкусни. И обожавам натуралните им сокове!
Дрехи не си купувам от там, освен един анцуг, който ми е за вкъщи. Много ясно, че дънки за 8 лева няма да са с кой знае какво качество, да не говорим за модел и кройка.
Не говорете когато не знаете. "Само в България така се редят" , "Такъв е български манталитет", не знам си още какво... Обзалагам се, че повечето от вас не са излизали от България, а дори и да сте били в чужбина, едва ли сте ходили по супермаркетите, че да знаете![]()
Разбира се, че ще си купим определени стоки на три пъти по-висока цена, вместо да си подронваме авторитета. Не сме чак толкоз балами.
^Не мисля, че е така.
Просто мен и доста други хора са ни учили, че продукт, който струва под себестойността си, не е качествен.
Не може да ми продават сок за 88 стотинки, просто не е реално. Ако е 1,50-60 (това пак си е разлика със соковете в нормалните магазини, които са по 2лв и нагоре), може и да се замисля, ама 88 ст е по-скоро шокиращо. Какво има в тоя сок?
А какво има в кремвиршите за 1,90 килото? 0.0 /хипермаркети РОДА/
Ако трябва ще отида да видя съдържанието на сока от 88 ст. за да се уверя, че ще е напълнено с Е-та, и после да постна във форума.
Не става дума за уронване на авторитета, за Бога.
Не знам дали трябва да се вярва на етикетите, обаче в Кауфланд последно като си пазарих погледнах етикетите на корите за баници на Белла и на една друга измислена фирма - измислените кори имаха 2 Е-та в съдържанието, а на Белла не пишеше нито едно Е.
Не знам дали не са прикрили Е-тата, обаче това мисля, че е наказуемо със закон, така че.. : ?
Човек трябва да избира надеждното.
Знам, че ще ядосам някого с това мнение, както и че вече ми обясниха, че просто заради липсата на посредник стоките са толкова евтини, обаче чак пък толкова... 88 стотинки сок? А колко трябва да е на складова цена и колко са пестили от продуктите, за сметка на химикалите, които сигурно са по-евтини..![]()
Лидъл във Варна на мен ми е далеч, но от Карфур, който е също с ниски цени, бих си взела единствено гирички, постелки за фитнес, коледна елха и украшения, и всякакви такива неща, които не могат да ми увредят здравето. Никаква храна.
пп. Бтв по БТВ преди време бяха давали разкритие защо газираните напитки са толкова евтини - 50,60ст за 2 или 3литра, 10ст за сокче и т.н. - ами че то в заводите, които инспектираха със скрита камера условията бяха ужасни и всичкото химикали...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хехе ! Без да се обиждаш, ама явно не си ни разбрала.Няма такова нещо като "складова цена".Вземам марка "АБВ" на ЛИДЛ, примерно.АБВ се произвежда във фабриките на кока кола, примерно.АБВ се доставя директно на ЛИДЛ.ЛИДЛ не зарежда тази определена марка от складове, а си я получава директно от производителя.
А това какво пише на етикетите е доста относително.Ние знаем само за Е-тата.Има хиляди начини да ни пробутат нещо, под формулата на няколко Е-та.
грубо погледнато дотук чета само за акъл, размишления и не знам си какво.
ми хайде просветлените, кажете откъде да си взимаме неща за бита + храната и да е изгодно
...'
оцветители имало, е-та имало, ме-та имало,вредно било, здравословно било, качествено било, некачествено било, пробутваемо, непробутваемо, евтино, скъпо, такъв трик, онакъв трик
.
...аман
На село.Какво ли не бих дал, за да се преместя да живея на село.Без да робувам на работодатели и маркетинг.Първоначално написано от cherinka
jghgh, първо, много вариращи фактори влияят върху формирането на себестойността на даден продукт, за която ние не можем да си дадем сметка на базата на етикета. И все пак е невъзможно да се продава под нея.
Ако абсолютно идентична стока се продава с драстична разлика в една търговска верига в сравнение с останалите, то това е фирмена политика, която засяга малко на брой стоки и обикновено е доста краткотрайна, най-често при скорошно стъпване на пазара или значителна к
онкуренция.
Не твърдя, че пикнята от пеесе стинки е еликсира на живота. Това, което ме озадачава, е схващането, че трябва да си на прага на бедността, за да имаш неблагоразумието да се наредиш на опашка, за да спестиш някой лев. И дори тогава е по-достойно да похарчиш поледните си пари заслепен от някоя лъскава витрина.
jghgh, това не е лично към теб. По-скоро допълнение към предишния ми пост.
^^ и ти си прав..
В Либия има търговски улици, много дълги, на които от едната страна има супер луксозни магазини, а от другата страна бараки.. И от двете страни на улицата се продават ЕДНИ И СЪЩИ дрехи и аксесоари, но от скъпарската страната струват 2000+ долара, а отсреща по 20. Но както се спомена, големците пазаруват от скъпата заради имиджа и да покажат социалното си надмощие.
Всеки богат човек, колкото и да е богат не може да си купи 1 нещо...
Динозавър
то густо, то пусто
Надявам се и тук както в германия да пуснат китари от по 50 евро :Д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
да май има нещо такова ..
И аз забелязвам че в бг.. стоки от всичко за левче
не са кой знае колко по-малко качествени в сравнение с другите за по 10-20
Говоря примерно за Фенерче, клещи или други такива Итемки..
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
^тАп си,много
я върви си купи клещи Bahco (ако знаеш какво е ) и си купи от пазара
не ти мина логиката,плосък си като асфалта,е да той има пропуски..
.. и ти![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Първоначално написано от term0t0
И ти не си много ръбест, майМай само искаше да покажеш, че знаеш някаква марка
![]()