.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Въпрос - Коремни преси

Ще има ли ефект, ако ги правя всеки ден или задължително трябва 1-2 дена почивка, защото съм чувала, че ако ги правя всеки ден мускула свиква и няма ефект ?

Трябва ти почивка. И ги прави на серии - малко бройки, но често.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    С почивка и започни от по-малко като бройка и постепенно увеличаваи.

ако искаш ефект, прави ги всеки ден, от личен опит ти казвам по 300 на ден 6х50 с малки почивки, след месец корема ти ще е значително прибран

за да не правя нова тема .. а някакви упражнения за отслабване на самия корем .. не за стягане смисъл аз имам съвсем малък корем аама все си мисля , че ако има някакви мазнинки след това като се почне с коремните няма да е хубаво уформен .. охх какво обяснение само , надявам се , че някой ме е разбрал какво имам в предвид . .

^Тичане или повдигане на краката докато си легнала на легло примерно?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Естетвено, че трябва почивка! 1-2 дена са достатъчни и малко по-малко ги увеличавай!

Да, и моя корем е отпуснат, но мисля, че с коремни преси и с колелото във фитнеса ще се маxне

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PerFectGirl
    Да, и моя корем е отпуснат, но мисля, че с коремни преси и с колелото във фитнеса ще се маxне
    Аз го махнах от коремни преси (само от тях + 1,2 други упражнения в комбинация с пресите)! Целта е коремът да е напрегнат! Това е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си