- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветна Спирала
таа може да ви се стори малко глупава темата но... вчера бях в един магазин с една приятелка и видях друго момиче да си взима цветна спирала.За съжаление нямаше тестери а продавачката беше груба и не ми се занимаваше да я питам как изглежда.Търсих в гугъл ама ми излизат само някви простотии.Та въпроса ми е как точно би изглеждала да кажем зелена спирала върху миглите?ии ако някой има може ли направо да си снима окото и да покаже?защото ми стана много любопитно...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Зелена точно би изглеждала като непочистени гурели (естествено зависи какъв нюанс зелено )![]()
Да, зеленото не ми звучи добре.Чувала съм за синя, кафява и лилава. Според мен трябва да пробваш някой тестер или на някоя приятелка, защото не на всеки седи добре![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Като малка имах лилава.Никога не излязох с нея навън![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз имам тюркоазено-зелена и ми харесва как ми стой ..с нея ми изпъкват очите :P
Hostis Honori Invidia
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...a-2x5-3ml.html
И аз се зарибих![]()
аз съм виждала тъмно зелени мигли, не е чак толкова зле колкото си представат всички, даже мога да кажа че ако го съчетаеш, примерно с зелена блуза, стои много готино... просто супер :Pразлично е и е интересно ... съжалявам но нямам снимка.....
Същото... много ми харесва, апък и преди това пробвах от приятелкаПървоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥