- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки удома ???
Първоначално написано от wtfff2
64, 65 кг. 10 клас, 16 годишен.
Не съм искал да се мерим или да съм се праил на мн. силен![]()
ПС:. Преди година и нещо бях над 70 кг, ама отслабнах![]()
![]()
ЛИцеви някъде 50 -60 и от там до 80 на половинки.
Но от скоро не съм се пробвал от както тренирам на лостовете може и повече лицеви да направя .![]()
loveca777 общо взето слаба работа като си бил над 70 кг за кво си отслабнал и си станал 65 ? колко си висок ако си нисък може ама ако не![]()
Ми да слаба работа е ощеПървоначално написано от wtfff2
. До няколко години лицевите ще се постарая да ги правя над 120.
![]()
Ами отслабнах ( май 75 кг съм бил нзм),. Защото бях дебел![]()
Не знам колко, но не съм много висок.
1.75 .съм някъде. може и 1.80 да имам нзм.
Тежести дето съм дигал са само гирите в къщи , ама трябва да почна и на фитнес да ходя.![]()
има разлика дали си 175 или 180 ако си 175 си нисък![]()
Чяк пък нисък не съм. Като се премеря колко съм висок ще кажа. Сега въобще не знам.![]()
wtff, стига си спамил, лайно.
Пък ловецо...лицеви за бицепс и набирания за гърди няма![]()
Лицевиви за ,,бицепс'' са, когато рърцете са присвити по -една към друга.Първоначално написано от ZipFail
Набирания за гърди няма, то е ясно. Но от както се набирам усещам как гърдите (от горе ) се стягат....
И не обиждай..
Аз защо си мисля, че лицеви опори с присвити ръце е за трицепсПървоначално написано от loveca777
Лицеви за гърди няма. Под никаква форма.
Гърдите при набиранията участват като статисти, което е абсолютно недостатъчно за тренировката им.
Обиждах wtfff2 или там както е...Първоначално написано от loveca777
А пък като ръцете са по-пристивити се вкарва повече трицепс, бицепса не участва
Бицепса участва само в дърпащи движения, трицепса в избутващи...освен ако не дърпаш земята към себе си, няма как да правиш бицепс при лицеви...
ZipFail ей боклуче ако си до мен да съм ти пукнал главата на 5 места досега недей много да знаеш![]()
loveca777 ако си 175 см си нисък човек провери средния ръст колко е![]()
Имаме си и коментатор..Първоначално написано от everythingisrelative
Стига си спамил като не можеш да помогнеш..
Деба и ..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Ще ми пукаш главата щото съм ти казал че спамиш ?Първоначално написано от wtfff2
![]()
![]()
![]()
И при мъжете в България средния ръст е е точно 175.2 см
Олигофрен..![]()
правилно разбра,че щи спукам главата келеме аре не ме занимавай .. 175 си нисък поинтересувай се малкоПървоначално написано от ZipFail
![]()
Абе и аз за гърди не съм правил нищо друго освен набирания и лицеви и пак са ми добре оформени
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
принципно това стига, но много зависи от човека колко го желае![]()
Нямам химикалка!
стига лъга бе! На 13 си си!Първоначално написано от loveca777
и явно изобщо не знаееш коя група къде участва!Първоначално написано от loveca777
аз разбирам повече от всички тука ...Първоначално написано от ibojilow
Fatrat. Не знам кой разбира и кой не, ама скоро ще шибам дебелогъзият ти задник. тО от профилът ти ( фат) се разбира,че си дебел слабак.Първоначално написано от fatrat
И явно мислиш само с кой да се заядеш. Педа*Л нещастен . Никой не съм излъгал бе некадърно изчадие...
Loveca, мисля си, че няма как да направиш 50 лицеви ако ги изпълняваш правилно. Айде стига си се правил, пред клавиатурата всеки е много силен.
ПП Май ти беше оня, който си мислеше, че ще се натрови от протеин![]()
евала!Първоначално написано от radeberger
Кво стана бе те еба в ловеца 13 годишен.Ти нашибам карабината в устата!
50 лицеви опори не са много. 150 и 30 с едната е много, но 50 трянбва всеки да може.Първоначално написано от radeberger
Не знам какво разбираш под правилни. Аз и 70 ги правя, но не бавни.
20 с плясак също трябва всеки да може![]()