- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам/Заменям Лаптоп Acer Aspire 5738zg!!
Цена по договаряне . От Шумен съм.Пращам с Еконт ако се налага, за сметка на копувача.Лаптопа е на близо 1 година., в перфектно състояние,никакви дефекти или проблеми със софтуера или хардуера.
МОЛЯ ДА НЕ МИ ПИШАТ НЕСЕРИОЗНИ ХОРА!!
ГАРАНЦИЯ НА ХАРД ДИСКА - 30 МЕСЕЦА
Към лаптопа добавям : оригиналните батерия ,зарядно + USB подложка охладител + оригинална чанта ACER (на лаптопа)
За връзка - Скайп: looperman-
Processor: Interl Pentium Dualcore T4200 (2.0gHz , 800MHz FSB )
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 HD resolution
Video: NVIDIA GeForce G105m Turbocache - 512 mb
HDD:320 gb Itachi
Ram: 3GB DDR3
Bluetooth 2.0
WLAn -Acer Nplify 802.11b
Dolby home theater
HDMI out
![]()
За колко го продаваш?
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
ако го даваш за 700 лева може да си помисля и на колко години е
Ако искаш ти давам за този лаптоп пс-перфектен за игри с гаранция 6 месеца.Процесор интел целерон дуал коре е3000 видео карта интел гма 4500.500 гб хард диск.2 гб ддр3 рам памет.
На тва ако викаш перфектен комп за игри моля те скрий се синкоПървоначално написано от koko95
![]()
Ми човек понеже искам настолен комп .. лаптопа не го нося никъде пък и наскоро баща ми си взе лаптоп така, че мога да ползвам неговия ..Първоначално написано от jufo
![]()
Zdravei ... prodade li veche laptopa???? ako ne si nameri me ti che az namiram 8 looperman skype : play_boy50 ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!