- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Надут или печен е човека преди вас?
пекана![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пекана![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Първоначално написано от LoveChocolate
Първоначално написано от gummybear
пекан
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Печена е според мен![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
пекана
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Първоначално написано от pitbullxx
Първоначално написано от FreelyGirl
Първоначално написано от FreelyGirl
ти вили или весикак беше
пеканаа
![]()
Пекана..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Първоначално написано от bubkaa93
Вилиа ти как беше ?
п.т. пекана
Never back down !!
пекана
Why I fight? Because pain isn't my weakness.. it's my strength!
Ъъ Борислава може да ми викаш Бубе,Бори,Бо,Бу абе както искаш без боби![]()
пекан
абе на мен Бубе си ми харесва най много![]()
п.т. готин
Never back down !!