- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Надут или печен е човека преди вас?
Пекана.
Първоначално написано от ValLoveYa
пекана
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от ValLoveYa
Never back down !!
Пекана
Първоначално написано от LoveChocolate
Първоначално написано от Cap
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
понякога е пекана .. понякога е надута
Пекана
не знам,какъв ее
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
печена :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
пекана
Първоначално написано от bubkaa93
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Пекана
Първоначално написано от bubkaa93
Сигурно
Първоначално написано от vasko5467
![]()
не знам,какъв ее
Първоначално написано от LoveChocolate
Да
Първоначално написано от Pamaa
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33