- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли шарените гумени ботуши?
Леля ми даде 50 кинта за такива , а аз щях да я убия . Дето другите викат катоо рибарски са . Не мисля , че нещо като е на мода трябва да ки го копувят всички .. Супер грозни са не бих си купила![]()
Първоначално написано от mecheeeee
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
на мен пък ми харесват
стига да са хубави, а не някакви с блестящо или нещо подобно
сладки са ми, но не бих ги носила
не ми се връзват с дрехите и начина по който се обличам, но в зависимост от това с какво ги съчетаеш може да се получи нещо много симпатично![]()
Грозни са. Не бих ги носила за нищо на света, камо ли да дам 50-60 лв. за такова чудо![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
И пари да ми дават няма обуя такива. Нещо отвратително са...
Не бих носила такова нещо .. Дори да ми се мокрят краката в снеговете, предпочитам да ми се намокрят от колкото да нося гумени ботуши ..Не разбирам как може някои момичета да ходят с такива ..
![]()
Хмм... доста негативни коментари изчетох, ама на мен не ми изглеждат чак толкова лоши.Не пропускат вода ,а и аз лично бих ги предпочела пред чипици с 1 метров ток.На този етап не бих ги облякла ( средата ми не го изисква,а и моят гардероб се придържа към друг тип дрехи),но пък в никакъв случай не мога да кажа че са ми отвратителни или грозни![]()
http://nis-shop.com/upload/e9314932e...99e57e5ebf.jpg
http://www.top-obiavi.org/media/post...091f707614.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_iV0QRFGJ4M...054203020f.jpg
http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/...EQdnOeN8or.jpg
Нека някой да постне снимки на момичета с такива ботуши,да видим наистина ли стоят толкова грозно и ужасяващо,както повечето в темата са описали!
По-добре с мокри крака през зимата,от колкото с тия рибарски гуми![]()
![]()
![]()
стават но не са моя стил,ако си взема няма да има с какво да ги съчетая.На всичкото отгоре ако си взимам гумени [едва ли] ще са чисто черни.![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
отврат ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от 3oPuTy
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Нее... никога не съм ги харесвала и нямам желанието да си ги зема![]()
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Отврат! Дядо ми със същите ботуши само че едноцветни, прекопава бостана![]()
все едно да взема на дядо ми гумените ботушии.// не бих си взела
Подметката им не ми харесва...![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
още се двуомя дали да си взема, но тези по-горе с черните надписи са уникални... от къде си ги поръчала?![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Извинявай, но точно тези ми приличат на "тунинговани" галоши.Първоначално написано от ThisIsMe
Не бих си взела в никакъв случай!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ъъъ не разбирам как може да ви харесва, особено ако сте момиче. Какво женско има в това? И сега "моя стил е такъв, моя стил е онакъв", та това са си чисти рибарски или детски ботуши, ужасни са наистина, в пълния смисъл на думата.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."