- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разплаках се след секс..
Момичета,случвало ли ви се е ? На мен за първи път,чувала съм,че и с др. се е случвало,но ми е интересно от какво е предизвикано ? Даже първо се разплаках,а след това се разсмях,някакво смесване на емоции,беше много странно. Идея защо се получава така ?
И аз май ревах веднъж. Смесване на емоции по-скоро .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен ми се е случвало по време на секс ,но небих го нарекла точно плач ...Незнам защо става така...
![]()
При мен примерно беше , защото имах психическа травма от предният ми партньор, пък със сегашният ми беше първи път , и понеже с предният беше скоро, пък със сегапния беше прекрасно .. А и бях доволно подпийнала , като пия се разнежвам много. А навън беше егати клинча![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Четох преди седмица-две в COSMOPOLITAN за това. След секс се отключвал някакъв хормон на емоциите и е напълно нормално да се разплачеш или какъвто и да е друг вид по-силна емоция.
Иначе в един епизод на "Двама мъже и половина" една плачеше след секс, ама тя имаше нек'ви психични отклонения.![]()
Най-добре си пререже вените!!!!!!
Feed The Trols
един път гледах една комедия..там правеха секс и с моята приятелка правихме кама сутра и тя ми свърши в очите ..![]()
Уелкъм ту МИДАТА !Първоначално написано от xShadyx
![]()
all day... all night... what the fuck?!
размекна ла си се и после като е минало всичко... доообре![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Да, при първия ми път. Но не беше плакане, а някакво "автоматично" потичане на сълзи от болката, която изпитах изведнъж.
И на мен ми се е случвало. Просто те залива вълна от емоции...
И на мен ми се е случвало, ама все в периоди на ПМС.![]()
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
И аз така!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
По време на секс толкова хормони бошуват, движат се, скачат, кво праят там не ги знам![]()
та, нормално е...предполагам.
Винаги след много силен оргазъм се разплаквамМного мразя, защото не мога да се контролирам. Хем плача, хем после се смея. От емоциите е явно.
Голям си циник! моля модераторите да го погледнат тоя потоянно пише някакви негативни мнения.Първоначално написано от trol0
относно темата веднъж приятелката ми се разплака по време на секс и на мен ми стана мн кофти защото си помислих че тя има чуството че неиска да го прави но тя ме увери че нее от това.
Мен ми текат сълзи повреме на секс, ама това не е рев..![]()