- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За Русе - успоредки и лостове
Здравейте... искам да знам къде има успоредки и лостове в Русе. (за кофи и набирания и т.н.) Отскоро съм в града и не знам нищо... Ако някой може да помогне ще съм му много благодареН!!! Препоръчително е да са във Възраждане, някъде около Русенски университет!
П.С. В СОУ "Възраждане" и в руската гимназия няма :<
хЪх...
аз знам,че такива неща има в двора на училището срещу Амбрзоията(не се сещам за името..),защото там 1 мой фр ходи
хмм...ще поразпитам къде е това Амброзия. Благодаря!Първоначално написано от slicky
Ако има някой друг с информация да казва![]()
хЪх...
намира се до халите,т.е даскалото до халитеПървоначално написано от RoSKo0o0
До Вимес покрай блоковете. Точно срещу него има една площадка и там има, ако те устройва. Иначе покрай всеки блок има някакъв лост дето уж някога се е ползвал бабите да си тупат килими и става ;d
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Ако знаеш къде е блок Хвойна в Здравеца там има лостове, успоредки, футболно игрище. Аз там ходя
+ 1 ...Съгласна съм..Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Иначе в училището,в което уча (СОУ "Васил Левски") си има
лостова,има си си и фитнес салон..Обаче е доста далеч от Възраждането..
Да, един приятел там живее и той ми каза, че има. Ама малко далечко ми идва. Аз съм точно до втори корпусПървоначално написано от chepa681
Лостовете не са проблем... важното е да има за кофички.
хЪх...
Такаа.... хубаво... аз ходя в Здравец-Изток... хвойнатаама искам по-близко....
@GunSnSteelflowers, "ВИМЕС" до колкото разбрах е универститета... старото му име. Къде е тази площадка? Сигурна ли си, че има И успоредки???? Аз ще потърся, ама разнообразието от блок до блок е наистина огромно в този район![]()
хЪх...