- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде Дупницааа
Правя тая тема, за да знам дали имам съграждани в тийнпроблем![]()
![]()
Баба ми и дядо ми живеят там и ходя доста често, ама предполагам не се брои :Д
баси заглавието![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Айде Дупницааа .. да ви чуяяяяяяяяяяяяяя!сериозно ли?!?
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
РЪЦЕТЕ ГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от fuckme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много ли се дупите там?![]()
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
Ама то и аз съм от Дупницаа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля без обиди, може заглавието да не е написано по най-правилния начин, обаче града си е хубав и нищо не му липсва, селско е да се правят такива изказвания, като твоето, било то за Дупница, било то за друг град.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Слушай ся аз не съм неграмотна тва че съм го написала Айиде а не Хайде неозначава че съм !!! А ии квоо по Дупнишки е АйдееПървоначално написано от gofeto917
![]()
![]()
Къде учиш ??? Може на ЛС да ми пишешПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
Еми да не би аз да съм виновнаПървоначално написано от iLovePussyJuice
Аз не питам село ли е град ли е аз питам кой е от Дупница?
Проблем о.О ?!?
Ще ти пиша на ЛС.Първоначално написано от bet3to
![]()
Е и аз съм от Дупницаатука са най-страхотните хора в цяла България , село било
какво София да не е малко повече град? , в Дупница поне е чисто
.Сега започват нападките-->..
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Аз ще защитавам честта на ДупницаПървоначално написано от bet3to
![]()
sapphire5![]()
Който вика,че Дупница е село е много просто парче сериозноМоля,който не е ходил там в близките 2-3 години да не се изказва...Градът си има всичко,сега направиха нов парк,до който ходи малко рейсче,подобно на тия увеселителните и минава през най-важните места в Дупница....Да не говорим,че в тоя парк има чисто нови футболни/баскетболни игрища и тенис кортове,отделно вмомента се строят басейни...Ще ми кажете ли драги съфорумници къде може да го видите това ? Да не говорим,че лично аз съм ходил в Дупнишката част на Рила и е 1000000 пъти по-чисто от във Витоша,въздуха е много по-чист от в София/Пловдив/Варна,така че който не е ходил наскоро да не се обажда...Единствения проблем вмомента е безработицата....
аа, ама аз не съм от Дупница! просто това изкушително градче, носещо колоритно наименование, ми е слабост![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Е кво му е толкова на името ДУПница ха може да го свържете с дупка не с дупеПървоначално написано от fuckme
![]()
![]()
о...аз нямам никакъв проблемПървоначално написано от bet3to
по-скоро проблема е в теб и съгражданите/съселяните ти![]()
Определено повечето хора са тук, за да правят скандалии. Ти от къде си та си толкова остроумен/аПървоначално написано от iLovePussyJuice
Всички градове в България са си на едно дередже само дето в Дупница имаме хубав парк :P
+Първоначално написано от bet3to
![]()
![]()
sapphire5![]()