.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    anonymous708973
    Guest

Аман от тоя цикъл! + съвет за спиране или "забързване&q

Така... момичета, накратко проблемът е следният. Днес ми дойде рано сутринта, което донякъде ме зарадва, защото последният път си мислех, че сме направили фал с приятеля ми. Дотук ок, обаче... трябва да го накарам това нещо да спре до събота вечер на всяка цена!
    Та, въпросът е как. Намерих само една тема за витамин Ц... и прочетох в нета за едно хомеопатично Sabina na Bairon или Boaron (пишат го различно).
    Въпросът ми е с кое да опитам и имате ли някаква идея за цена на второто.
    Моля ви за спешни и коректни отговори.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ми на мен попринцип си ми е 4 дни .С някакво лекарство трябва,витмин С-то не винаги помага.

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    До събота дали няма сам да спре? Иначе аз с витамин С съм пробвала, ама още преди да ми дойде и беше някакво по-слабо просто...

За спиране освен Витамин С друго не знам, но имай в предвид че трябва да изпиеш доста голямо количество за да има ефект. Аз съм си го местила, в смисъл трябваше да ми дойде на нова година, говорих с гинеколога ми и тя ми даде хапчета, та ти предлагам да отидеш на една бърза консултация и да ти изпишат нещо, което ще ти свърши работа вместо да питаш непознати хора. Просто съвет. Ти си имаш глава и си реши какво да направиш.
    Успех.

Не мога да разбера защо умишлено целите да си вредите на организма. Не експериментирай с някви хапчета просто защото на всяка цена си решила да правиш секс в събота или искаш да си сложиш късата пола, за да отидеш на дискотека. Но както и да е, за хапчета по-добре питай личната или гинеколог.

anonymous708973
    Guest
    След малко отивам при личната, за да ми даде бележка за даскало, че просто няма как да отида днес... отврат е. Та ще я подпитам, но не мога директно, всичко ще изпее на майка ми. Сега ще проверя за страничните ефекти и опасности при предозиране на витамин Ц, а утре ще си купя една опаковка.
    Гандалф, много си оригинален за човек, който не знае как се пише "langweilig".

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ако комбинираш витамин С с кръвоспиращи (които се използват в хирургията и за тях задължително ти трябва бележка! ) ефекта е моментален почти.. обаче това е задържане на мъртва тъкан в организма ,което 100% е съпроводено от болки и подуване,освен това като ти дойде пак, ще е все едно имаш 5 цикъла наведнъж така ,че не е много уместно да го правиш,но щом си решила... а,да-ще го забави най-много със седмица.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знам един начин с 9 месечна гаранция. А ако не ти е силен цикъла може и по време на цикъл да се прави секс

anonymous708973
    Guest
    Абе, тогава ще ми е последен ден, ама пак тече малко и ми е кофти...
    Иначе бях при лекарката, предписа ми Нурофен за болката и витамин Ц - 2 пъти по 5 таблетки. Мисля да го пия 3 пъти по 5, четох, че на някои момичета им свършва по-рано така.
    Ще видим. Ама... АМАН вече. Не го искам туй чудо, баси гадната изненада всеки месец. Преди не ми пречеше хич и си мислех, че хората се лигавят с тия болки, ама мен не ме свърта последните няколко месеца, че и на всичкото отгоре намери кога да дойде... Да беше дошъл вчера.

За отрицателните страни на витамин С... Не съм сигурна, но съм чела, че предозирането му води до образуване на камъни в бъбреците. Така че като пиеш по повече, пий и много вода.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    За отрицателните страни на витамин С... Не съм сигурна, но съм чела, че предозирането му води до образуване на камъни в бъбреците. Така че като пиеш по повече, пий и много вода.
    Къде я прочете тази измишльотина? Или май ти си я измисли?
    Да предозираш с витамин C на практика е невъзможно, тъйкато максималния му ефект се достига много преди това да изпиеш нужното количество да ти навреди, и би бил опасен за хора със стомашни проблеми(язва?) Нормално количевство на ден за млад човек е около 3 грама, което значи че ако не си набавяш Витамин C чрез храната, то трябва да изпиеш 30(да 30) таблетки само, за да си в нормата за тялото, а кой знае колко блистера трябва да изпиеш за да има някакъв негативен ефект.. отговора е много. Най-мразя като почнете от въздуха да си съчинявате някакви глупости...

ПП За пушачите е препоръчително поне двойно количество прием на Витамин C, което значи 60 таблетки, ако не се приема чрез храна.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Ми на мен попринцип си ми е 4 дни .С някакво лекарство трябва,витмин С-то не винаги помага.

и при мен е така иначе.. ;д
    а предозиране с витамин Ц до нищо не води т.к. излишното количество се изхвърля с урината : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Наистина съм го чела и то тук в този форум. Не мога да покажа тема понеже има сумати една и същи, а не съм гламава, че да търся. Не виждам смисъла да си измислям подобно нещо...

Град
    стая 406
    Точно, ясно и конкретно: Коркова тапа..!
    They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
    Are they asking me that because of the shit thats
    been thrown at me, or am I just
    a little snappy and they genuinly care?

Супер фен Аватара на rosencetooo
    По-добре не си прави експерименти , най-много съвсем да си объркаш цикъла.След като ще ти е последен ден какъв е проблема..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

на приятелката ми и идва точно 3 дена и е мн слаб,освен това и идва супер редовно. каквото и да правиш това си ви е порока на вас момичетата.недей да експериментираш с хапчета че не се знае ко ще стане

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пусни му анално Най-безопасно е.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства!
    Punisherrr

Майка ми всяко лято на морето е в менструация и тази година реши да я прекъсне. И като се върнахме от морето ми каза "Никога не се опитвай да го спираш. 13ти ден не мога да се изчистя. Това си е природа, трябва да си изтече."

И аз съм на същото мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си