.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Метод на..... (търся му името)

Здравейте, онзи ден се натъкнах на някакъв метод, който уж подобрявал ерекцията, издържливостта по време на секс и още нещо ако си спомням правилно. Само че му забравих името.. Започваше с "Метод на ......(и името на човека, който го е разработил) ". Включваше тренировки от типа на свиване на тазовите мускули.
    Интересно ми е да го пробвам, ако някой има информация да пише!
    Благодаря!

Упражненията на Кегел Мисля че това търсиш

-----> http://www.exooo.com/viewarticle.php?id=3693

Голям фен Аватара на Emilen
    Може би единственият изпитан метод за задържане. Но има един дефект: може да доведе до проблеми при ходене по голяма нужда.

Да, това беше, пууу как не можах да се сетя
    А какво имаш предвд с "може да доведе до проблеми при ходене по голяма нужда."

Супер фен Аватара на Stotii
    Имаше едно "Тантрична Йога" или нещо подобно, незнам обаче доколко е полезно ...

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от noviqtuka
    Да, това беше, пууу как не можах да се сетя
    А какво имаш предвд с "може да доведе до проблеми при ходене по голяма нужда."
    Същността на метода е значително усилване на мускули, които се активират заедно с ануса. Един от нежеланите ефекти е, че се получава някакъв вид удебеляване, което води до проблем от описания тип. Според мнозина, рискът си заслужава. Все пак, бях длъжен да го спомена.

Повече от фен
    някои може ли да ми каже дали работи тва нещо .. мерси

Мед мойто момче, чист пчелен горски, жълтичък медец. мажеш го слагаш шушляка, и топваш в кошера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си