.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

за предстоящите празници !

Решили ли сте вече как ще изглеждате на предстоящите коледни празници ? Смятате ли да отделите мнг време за грим и прическа или обратното - искате да сте по семпли в тези дни ( одобено нова година ) ? Интересно ми е, защото се чудя аз как да бъда - дрехи, прическа, грим и тн

Повече от фен
    мм ии аз искам да знамм вие как ще сте облечни с кфи прически и т.н. за мен си нямам и идея
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Супер фен Аватара на j_adore2
    Не съм решила,а пък и не съм мислила.Още не знам къде ще съм на НГ.А пък на Коледа и на Бъдни Вечер с наще няма да е нещо по - различно от обикновено.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Не съм решила,а пък и не съм мислила.Още не знам къде ще съм на НГ.А пък на Коледа и на Бъдни Вечер с наще няма да е нещо по - различно от обикновено.
    Мда и при мен е така.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз дори нз къде ще съм, пък и не виждам кво толкова има да му мисля и да се правя...

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ами аз само знам, че сигурно ще съм с някоя готина рокличка защото на Коледа и Нова Година ще съм в Дубай, където ще е топличко Още не съм мислила за прическа за Нова Година(на Коледа ще съм със семейството и затова няма да имам грим и прическа) може би нещо такова:
    1. http://prikachi.com/images.php?images/746/2714746K.jpg
    2. http://prikachi.com/images.php?images/747/2714747O.jpg
    3. http://prikachi.com/images.php?images/9/2291009v.jpg

А за грим...зависи от дрехите

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ние ще сме на домашно с приятели, както мин.година Миналата година си губих времето в прически,топиране,грим и т.н. и след 1 час не беше останало почти нищо..така е тая година по обикновена прическа и лек грим и готово

Супер фен Аватара на fuckme
    ^ най - добре второто (ако говорим за Нова година), защото съм 100 процента сигурна, че ще е пълно с набуклени мадами. После да разказваш за Дубай!
    Аз лично на Нова година смятам да бъда с дълъг пуловер (като рокля), с чорапогащник - черен, с кецове/боти, с едно колие дълго и ръкавици черни без пръсти с гривни... прическа не съм измислила, но трябва да се сдобия с останалото първо ако до тогава косата ми е станала по - дълга (в което силно се съмнявам, все пак един месец..), ще се накъдря, но сега както съм сравнително къса (почти до раменете) ми седи адски бухнало и гадно... споделете и вие, май само аз се улях!
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    ^ най - добре второто (ако говорим за Нова година), защото съм 100 процента сигурна, че ще е пълно с набуклени мадами. После да разказваш за Дубай!
    Аз лично на Нова година смятам да бъда с дълъг пуловер (като рокля), с чорапогащник - черен, с кецове/боти, с едно колие дълго и ръкавици черни без пръсти с гривни... прическа не съм измислила, но трябва да се сдобия с останалото първо ако до тогава косата ми е станала по - дълга (в което силно се съмнявам, все пак един месец..), ще се накъдря, но сега както съм сравнително къса (почти до раменете) ми седи адски бухнало и гадно... споделете и вие, май само аз се улях!
    видя ли някъде такива рокли? и на мен ми харесват

пфф.. нищо не съм мислила още
    косата сигурно ще я изправя със фиби някакви
    а грима..м.. спирала,може някакви сенки и/или молив и гланц

Не знам.. ден като ден Не си правя нищо по- различно.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Коледа и Бъдни вечер - съм със семейството, така че няма да се престаравам
    за НГ/навън/ - грим, прическа, маникюр .. всичко ток и жица, колкото до дрехи още чакам да вкарат нови моделчета по сайтовете ии като харесам нещо направо поръчвам
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на galu6a
    на коледа съм с наще на хижа там няма кво да го мисля за НГ още незнам къде ще съм ,но си взех една черна къса рокля,косата сиг ще е с обем и права ,защото накъдря ли се мн бързо е изправя ,купих си колие е гривна да роклята грима ще го измисля
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Идея си нямам все още , има цял месец до тогава
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не знам къде и с кого ще бъда на коледните и новогодишните празници.. нямам идея с какво ще съм облечена.. ноо грим и прическа.. естествено
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз все още не съм се замисляла, обаче мисля, че няма да е нещо мнгооогооо различно! Обикновеният ми грим (сенки (бели, черни), черен молив, спирала, пудра, фдт)! Прическа все още не съм си избрала, но вече се насочвам към няколко и дрехите...и на представа си нямам!

ПС.: Много интересна тема!!!

LipSy много се радвам, че ти харесва темата..
    някакси имам такова настроение и с вълнение обмислям и си организирам нещата, помислих, че и вие сте на тази вълна.. въпреки, че има още време

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Идея си нямам все още , има цял месец до тогава
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Емии на Коледа ше съм с мама и сигурно ще бъда в естествения си вид На Нова Година ще се събираме сигурно,ии нямам представа с кфо ще съм Сигурно и аз с някфа дълга плетена туника ии клин/чорапогащник ии съответно боти/ботуши .. абе има време Грим сигурно обичайния,прическа ще си измисля до тогава
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    +1
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си