Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
Не, не е различно...
Това можеше да го кажеш още преди няколко поста. А не да се пробваш да ме "изпитваш" и след това да се подсмиваш на незнанието ми.

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
Но вече разбрахме, че явно си стар рецидивист по форумите и имаш достатъчно опит в банването. Напиши си старият ник и ще го проверим и е ти кажем, ако продължиш да увърташ - довечера заключвам темата, защото е изчерпана, а ти понасяш наказание за пускане на теми с несериозен характер в системния раздел. Лека вечер.
Кой съм и защо съм няма значение. Да банван съм и преди. И какво от това? Нима ти преди не си банван? Всъщност ако се замислиш може и да се сетиш кой съм. Знам ви всичките кирливи ризи - сети ли се? Наричат ме "неудобния". Или точно защото си се сетил кой съм гледаш да ми правиш напук? За наказанието ми е през... сещаш се. Успя да ме провокираш с неадекватните си постове и да ме изкараш виновен защото съм попитал нещо което като потребител имам пълното право - браво! Ник-а съм го написал на Васил на ЛС, бъди спокоен. Предполагам, че е по-разумен от вас всичките тука и ще ми махне бана. Заключвай темата като искаш.