.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Основа за сенки Артдеко

http://torba.bg/2288-5590-thickbox/k...hadow-base.jpg

Днес си я поръчах и искам да питам доволни ли сте(който я има)и само за основа за сенки ли става?Доколкото разбрах има пак на артдеко и основа за фон дьо тен?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз я имам и съм много доволна Тази основа е само за сенки, иначе имат и друга, която е за останалата част от лицето и нея също я имам и тя е много добра. Честито, не си сбъркала

Аз вчера обиколих няколко козметични магазина и не продаваха основа за грим/сенки.Вие откъде си ги взимате?(Имена на магазини, не местоположение ;д) и цена?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Ловеч/В.Търново
    аз си я поръчах от интернет за 11 лв

Повече от фен
    Ползвам друга основа, но си я поръчвам от студиото за красота от гримьорката. Иначе това не се намира лесно, а и не зная кои продукти са за моята кожа.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Най-добрата.
    Аз моята си я взех от Пиротска.На номер 10 или 12 се намираше козметичния магазин

От Стара Загора съм.Гледах в Ивис, ДМ, нямат никакви.Значи те са различни основи - за сенки и за фон дьо тен, така ли? И двете ли са толкова добри?
    И искам да попитам някой ползвал ли е мус, че ми го похвалиха? По-добър ли е от фон дьо тен?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    От Стара Загора съм.Гледах в Ивис, ДМ, нямат никакви.Значи те са различни основи - за сенки и за фон дьо тен, така ли? И двете ли са толкова добри?
    И искам да попитам някой ползвал ли е мус, че ми го похвалиха? По-добър ли е от фон дьо тен?
    Не знам там къде имат основата, аз лесно я намирам в Сф, но можеш да си я поръчаш по интернет :Ь
    И са различни да - едната я използваш само в/у клепачите си, а другата - за останалата част от лицето (може и в/у клепачите).
    Иначе до колкото съм запозната питаш за фон дьо тен - мус. Аз пробвах веднъж един, мисля, че беше на Мейбълин и не ми допадна особено. Течния повече ми харесва и като текстура и като начин на нанасяне. А и до колкото знам този, който е под формата на мус е по-подходящ за кожа, склонна към омазняване, но може и да греша.

Град
    Ловеч/В.Търново
    вчера я взех и вечерта я тествах от 20:00 до 2 часа сенките ми не бяха мраднали,найстина се учудвам как действат,и найстина цветат на сенките стана по наситен..супер е.

Град
    Ловеч/В.Търново
    вчера я взех и вечерта я тествах от 20:00 до 2 часа сенките ми не бяха мраднали,найстина се учудвам как действат,и найстина цветът на сенките стана по наситен..супер е.

Ще ми дадеш ли сайта, от който си я поръча?

Град
    Ловеч/В.Търново
    http://www.torba.bg/senki-za-ochi/22...adow-base.html

-с доставката излизат 18 лв...има и още един сайт в който ги има:

http://www.parfumi-market.net/baza-s...se-p-1094.html

Малко скъпичко излиза с доставката ако не си от София,но пък си струва

Страхотен продукт, използвам основата за сенки от много време. Наистина цветът е по - наситен, а издръжливостта на сенките максимална.

От Стара Загора мисля, че има в Beauty zone. Също и има един магазин на центъра до Верея, има един център и вътре мисля, че имаха продукти на ArtDeco.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си