Здравей..
Не съм много много по- голям от теб.И аз в живота ми съм имал много таскива подобни случки.Възпитаван съм много строго, научен съм на много неща..Беше ми трудно да кажа на наще че пуша или че си имам приятелка точно поради тия причини.Но в един момент, човек достига връхната си точка на пубертета..Иска да излиза, да ходи по гаджета, по купони , по дискотеки, да седи до късно навънка.. Изобщо да си живее живота и се получава един скандал с родителите.При мен и моите родители това премина с един спокоен разговор, който бях планувал да говоря, а ако не стане да се скараме.То друг варянт на практика няма.Има и нещо друго .. - Никога не съм се сбивал, никога не са ме прибирали от районно или пък нещо подобно.Дори трева не съм пробвал.Ето за това ми имаха доверие и сега всичко си е на мястото..Бога ми аз до преди известно време неможех да си помисля да доведа момиче вкъщи, само че нали се сещаш че на 20 години някак си няма кой как да те спре? .Сега вече пия , пуша, карам си колата, излизам където и колкото си поискам (майка ми само ми звъни да ме пита дали да ми оставя ядене, щото и е ясно че може и да не се прибирам), водя си момичета в нас.. абе изобщо всичко си е наред.Мисълта ми беше, че неможеш цял живот да живееш в страх от тия неща.Колкото до приятели - хората казват - приятелите преди всичко, само че аз ще ти кажа, че приятелите са до време.След време ще имаш нужда от човек до себе си и не бива да допускаш някой недоносник да ти се бърка в нещата.Просто бъди себе си, говори с родителите си , сподели им че имаш нужда от тия неща , колкото и да са строги или може би консервативни по тва отношение, щото мога да ти кажа примерно че баща ми е бил 20 години военен, а майка ми е с разбирания от 33-та година.Демек - оправия няма, но все пак от опит глава не боли.Аз опитах и всичко се оправи Успех приятелче