Цитирай Първоначално написано от jghgh
Цитирай Първоначално написано от umri
Страх - не.
Непотребност - да
Да, така като го описваш с "примката около шията", определено е непотребност от обвързване.
Това би било разочароващо за много жени, обаче в тоя живот не живееш заради другите. Щом ти е добре така, стой си такъв.
Или ще си намериш майстора, или ще се "обвържеш" с момиче твой тип, което също няма да има нужда от непрекъснати срещи, постоянно да си говорите и т.н.

Аз много се радвам, че превърнах моето огромно желание за обвързване в истинска непотребност, защото вече наистина ми е все тая.
Разбира се, винаги съм предпочитала мъжете, които нямат страх/непотребност от обвързване, защото ги намирам за по-развити, обаче за тяхно съжаление и/или мое щастие, напоследък нямам нужда да се вкопча в някое същество и задължително да градя връзки и отношения.

Така че, не се коси, ами изчакай да ти дойде такава потребност. Може и един ден да решиш, че някой друг човек много ти е притрябвал
Ако се намери някоя дет ми шибне тигана в мутрата... сигурно ще е тежко.

Аз разбирам нещата така. Доста мъже нарочно си намират една приятелка и седят с нея много време, просто защото нямат силата, смелостта и самоувереността да са с други. Имам познати, които биха си заменили приятелките за 1/4 от жените, които минават по улицата. Стоят с приятелките си, само защото нямат друг избор и ги е страх да не изгубят сигурността и сигурния секс. При жените мисля, че е подобно, в някои случаи.

Моята теория е, че по-добре да си имам секс приятелки, с които се виждам рядко и да се запознавам с нови момичета, с някои от които евентуално правя секс, отколкото да се задомя с някоя крава, която не мога да гледам и да си мисля, че ми е СИГУРНО, щото си имам 'гадже'.
Ако нещата станат, ще станат естествено и спонтанно, а не насила.

Мога да остана неразбран от някои, но тва е.