.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn

много добър приятел

амиии... мой приятел си пропилява живота с глупости! всяка втора седмица има ново момиче, за което е сигурен, че е последната и единствената. Много често се реже и постоянно се тормози за нещо. И винаги след поредната иска да го успокоявам и не мисля, че се сеща, че и аз си имам проблеми. Но иначе е страхотен човек и не искам да го губя!

маи не стна ясно, но искам да ми помогнете да му обясня, че живота е кратък и просто не си струва да се впряга толкова...
    Благодаря ви

Супер фен Аватара на radeberger
    Кажи му, че на тая възраст нито ще се жени, нито ще се сгодява, нито ще живее с момичето, така че да не се впряга толкова по тези работи.

Разбира се винаги има шанс и за по-дълготрйна връзка. Но то си е до това, да срещнеш точния човек.

Повече от фен
    Нищо неможеш да направиш по въпроса. Той сам ще го проумее. Щом не искаш да го изгубиш, подкрепяй го когато има нужда от теб - така или иначе скоро ще му омръзне всяка седмица да е с различна мацка, и сам ще започне да търси сериозна връзка.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си