- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваши красиви снимки =)
Кифло, всеки си има различни представи за красиво и всеки може да се облича/гримира/прави косата както си иска ..А ти се присмиваш, това все едно не е като вид 'обсъждане' не гледай другите, гледай себе си.. А за СЛЕПЕНА коса има и други методи например като ресане хората са си измислили и специален инструмент наречен ЧЕТКА/ГРЕБЕН, бас че не го знаеше нали? Голямата работа е като се топираш, все едно главата ти е с форма на табуретка обаче надолу косата на клечки.. Освен топиране, има и много други начини да придадеш обем и да не ти е залепнала косата за скалпа, без да излгежда че си бръкнала в контакта. Не визирам момичето което пусна снимка, просто отдавна гледам твоите коментари в които постоянно плюеш някого или се държиш все едно си в 1 клас. Всъщност няма значение, но не мислиш ли че имаш още много хляб да изядеш преди да даваш съвети?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."