.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 185
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Уоу, снимки в кенефа, колко класическо.

П.С. Наистина умирам от завист за квадратната коса.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ani942942
    С къдрава коса си много хубава .. :P

Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    С къдрава коса си много хубава .. :P
    мс

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Уоу, снимки в кенефа, колко класическо.

П.С. Наистина умирам от завист за квадратната коса.
    Офф ...кат не ти харесва си ходи със сплескана коса ...или там както си искасшшш...Аз си се харесвам такава ,, както и другите .. Всеки сам избира как да изглежда ...

WaterLilly, А бе какво толкова ти пречи, че някой иска да си ходи с обем, така й харесва така ще бъде... Като си много отракана дай снимка да те видим тебе, дай да обсъдим твоя "обем"?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Не заемам страна, но след като някой не харесва огромна топирана коса /не казвам, че вашите са огромни, според мен са порядъчно добри ; )) / и веднага той ходи със сплескана, зализана и каква ли не още коса?! Ами аз също не харесвам прическите тип "маса", а и не ми отиват, за това си правя просто вафли в корените и съм готова. Не можете ли да приемете, че всеки си има вкус /това се отнася и за двете страни/. Едни си се харесват с много обем, други предпочитат нещо не толкова огромно, а на някои пък може да им отива без никкаъв обем /да имам и такива приятелки, не казвайте, че няма такива /
    ПП: И не, не завиждам, имам високо мнение за себе си, просто смятам, че темата е с малко по-различен характер от това да седите и да спорите на кой косата му е "квадратна" и на кой "сплескана" : ))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Съдейки по заглавието на темата,всеки който се мисли за красив ще постне снимка на която мисли че е красив.Това не е ли някак самоизтъкващо и леко самоуверено??Както и да е.

Иначе момичетата дето постнаха снимки сте хубави,а колкото до ограничено мислене на кифлата,мога само да кажа че тези момичета които си имат естествен обем на косата,няма да се топират защото няма да има нужда,а ти явно го правиш понеже точно твоята коса е сплескана,разбираш ли!!!!!
    Та както и да е.Само да уточня ,че като заговорих за обем нямах предвид Малту.Снимките и са хубави.Тя е сладка и обемът не мисля,че е 5 метров.Аз лично съм направила тема,където се коментират 5 метрови коси ,така че ако желаете да разгледата ''грандиозната'' галерия с 5 метрови коси,заповядайте,но се поразровете назад!

^
    Ами аз не мисля че косата ми е "5-метрова" ..както и да е ...
    Темата е направена за да се качват снимки ,на които сме натокани за по-официално субитие и не мисля ,че ако качиш снимка означава >>някак самоизтъкващо и леко самоуверено<<

Едно не мога да си обесня защо момичета на възраст от 11/12 до 17/18 год. във почти всяка тема е "закон" като види хубаво момиче и да започне да я "нарежда" ... снимката къде била, косата й как била .. пък какво облякла или каква поза е заела ?? Не гледайте външните заобикалящи белези, а вижте самата всъщност на човека. Сигурна съм, че сега поне 70/80 % няма да разберат какво точно им пиша и ще почнат да "нареждат" (както обикновено). Но на мен това не ми пречи, отдавна мина този период.

^
    Ами аз не мисля че косата ми е "5-метрова" ..както и да е ...
    Темата е направена за да се качват снимки ,на които сме натокани за по-официално субитие и не мисля ,че ако качиш снимка означава >>някак самоизтъкващо и леко самоуверено<<
    Ами аз именно това казах.Че косите ви не са 5метрови и че в сравнение с темата която съм направила са нищо ама ти май не ме разбра...Карай!

Цитирай Първоначално написано от ira90
    Едно не мога да си обесня защо момичета на възраст от 11/12 до 17/18 год. във почти всяка тема е "закон" като види хубаво момиче и да започне да я "нарежда" ... снимката къде била, косата й как била .. пък какво облякла или каква поза е заела ?? Не гледайте външните заобикалящи белези, а вижте самата всъщност на човека. Сигурна съм, че сега поне 70/80 % няма да разберат какво точно им пиша и ще почнат да "нареждат" (както обикновено). Но на мен това не ми пречи, отдавна мина този период.
    Ами това се нарича завист мила...Чела ли си баснята за лисицата и гроздето

Е завист,завист ама до кога ... хем искат да са красиви, да ги приемат за "големи" зрели хора, обаче така както променят външния си вид (да изглеждат по-зрели) нека променят мисленето си, виждането в/у другите. Аз честно да си кажа, като видя красиво момиче много и се кефя и за пореден път се обеждавам, че българските жени са едни от най-красивите. Вменсто да се подкрепяме, ние се клеветим. Но както и да е, спирам темата до тук.

Мислиш ли,че ще е интересно ако само се пускат снимки без да се коментира по тях.Всъщност чудно ми е някой изобщо ще качи ли снимка,ако нямаше да му кажат колко добре изглежда или какви са му ''недъзите'' т.н.Това е истината за съжаление.Никой няма да качи някоя снимка на която никак не се харесва,нали така?Защо мислиш ,че няма тема озаглавена ''ваши снимки ,на които не се харесвате''
    Там ще има само подигравки или само спам и трудно някой ще се осмели да постне своя такава снимка.

Цитирай Първоначално написано от midi4kaa

Мислиш ли,че ще е интересно ако само се пускат снимки без да се коментира по тях.Всъщност чудно ми е някой изобщо ще качи ли снимка,ако нямаше да му кажат колко добре изглежда или какви са му ''недъзите'' т.н.Това е истината за съжаление.Никой няма да качи някоя снимка на която никак не се харесва,нали така?Защо мислиш ,че няма тема озаглавена ''ваши снимки ,на които не се харесвате''
    Там ще има само подигравки или само спам и трудно някой ще се осмели да постне своя такава снимка.
    На мен би ми било по-интерсно да използваме темата попредзначение. Всеки да качи снимка на която той се харесва и ние не да го "оплюем", а да вземем идея за начин на прическа, облекло или др. (кой каквото му харесва). Не казвам, че на който не му харесва да не си казва мнението, но има много по-деликатни и цивилизовани начини.Просто всичко е въпрос на мислене и вкус.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Отново квачките посраха темата-значиии аман от такива простакеси-ключ
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    На стадиона за бягане.
    Момичета, защо обратното на коса тип 'телевизор' е сплескана или плешива или мазна? Какво ще кажете за НОРМАЛНА коса? С нормална форма, естествена .. Много сте крайни.
    Running is my drug and I am overdosed ..

ani942942 много си сладка ..
    <3 Обичам тее .. мишее ..

Е завист,завист ама до кога ... хем искат да са красиви, да ги приемат за "големи" зрели хора, обаче така както променят външния си вид (да изглеждат по-зрели) нека променят мисленето си, виждането в/у другите. Аз честно да си кажа, като видя красиво момиче много и се кефя и за пореден път се обеждавам, че българските жени са едни от най-красивите. Вменсто да се подкрепяме, ние се клеветим. Но както и да е, спирам темата до тук.
    Не се прави на света вода ненапита. Жена види ли друга жена, почва да я коментира и тва е. Няма значение дали и е направила нещо.Просто жените се критикуват взаимно и това е нормално (стига да си остане само с критикуването) Според мен НЕ съществува жена, която в живота си да не е изпитала завист към друга и да не я критикувала.Мое мнение.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^^ окей, но темата не е за топираната коса нито за женката злоба .Така, че ако искате да спорите направете си друга тема!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Първо двете момичета които сложиха снимки, изглеждат уникално! Незнам за вас , но на мен ми харесаха ( косата не е прекалено топирана, облечени хубаво и красиви на външен вид - поне това което може да се види на фотото)

Ама престанете постоянно да си завиждате и да си намирате кусури!

Едни се харесват по един начин- други по друг! Толкова ли е трудно за разбиране....?

Мацките са супер симпатични ( въпреки, че ни ги познавам), за това оставете ги на мира! Те ще се обличат както искат, ще имат прическа каквато искат и толкова....

ПТ: сигурно по-късно ако намеря снимки ще кача

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Защо като някой изкаже своето мнение за някой друг, и в случея коментара му не се хареса на въпросния друг веднага му се лепва етикета ЗАВИСТ ?! wtf, не може ли човек просто да си каже тва, което мисли.. Много ограничено мислите, ей.. Всеки е свободен да казва квото си реши, независимо дали ще се хареса на друг.
    Иначе двете момичета постнали снимки са си супер симпатични, но не виждам защо хората изазали мнение за обемите и за квото и да е друго трябва да завиждат. Това че дадено нещо не им харесва не ги прави завистници, нали си сещате.. Всеки сам си решава с какъв обем да ходи, как да се гримира и облича и т.н., и след като някой изрази мнение, независимо позитивно или негативно, не виждам защо то да не бъде прието по един съвсем нормален начин. Не може всички да харесват едно и също!
    Тая тема на женски пазар я обърнахте.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Цитирай Първоначално написано от BrainDamage
    Защо като някой изкаже своето мнение за някой друг, и в случея коментара му не се хареса на въпросния друг веднага му се лепва етикета ЗАВИСТ ?! wtf, не може ли човек просто да си каже тва, което мисли.. Много ограничено мислите, ей.. Всеки е свободен да казва квото си реши, независимо дали ще се хареса на друг.
    Иначе двете момичета постнали снимки са си супер симпатични, но не виждам защо хората изазали мнение за обемите и за квото и да е друго трябва да завиждат. Това че дадено нещо не им харесва не ги прави завистници, нали си сещате.. Всеки сам си решава с какъв обем да ходи, как да се гримира и облича и т.н., и след като някой изрази мнение, независимо позитивно или негативно, не виждам защо то да не бъде прието по един съвсем нормален начин. Не може всички да харесват едно и също!
    Тая тема на женски пазар я обърнахте.
    +++

Аре или да качвате снимки, или да млъкнете!?
    Момичето е направило темата с определена цел, не да си изказвате една през друга мненията за топираната коса и да спорите да глупости о.О!

П.П Ако намеря снимка как бях в училище за даването на дипломите, ще кача.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5629022_n.jpg балът на приятеля ми

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5518750_n.jpg пак от бала

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7466779_n.jpg 1ви учебен ден

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5280071_n.jpg конференция в у-ще

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1830543_n.jpg рожденният ми ден/гледам мн тъпо на снимката/

^ много си чаровна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си