.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Здравей те искам да ви попитам нещо сериозно поне за мен,не съм някои некомпетентен,но все пак искам вие да си кажете мнението.
    Та въпроса ми е следния ....имали възножност да се забременее по време на използване на противозачатачни (ДЖАЗ) ЗАЩОТО НА ПРИЯТЕЛКАТА МИ И ЗАКАСНЯВА С ДВА ДНИ ВЕЧЕ А ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКВИ СИМТОМИ ЧЕ ЩЕ И ИДВА

Дори и хапчетата не дават 100 процентова защита, но все пак вероятността е минимална. Най-вероятно причината за закъснението е друга.

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-

По-принцип има вероятност да е бременна... но да кажем, че женската система е странна... понякога закъснява, понякога подранява... симптоми за цикъла може да се каже, че няма... а като си толкова любопитен --> аптеката -> тест за бременност -->>> ГОТОВО!
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Дори и хапчетата не дават 100 процентова защита, но все пак вероятността е минимална. Най-вероятно причината за закъснението е друга.
    +1
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Никои хапчета не дават 100% сигурност, а за закъснението, според мен така е сдухала, че няма да и дойде, че от притеснение и закъснява. Все пак цикъла много се влияе от стреса.
    Успех.

абе риск винаги има но е нормално да и закъснее

anonymous546178
    Guest
    Досега няма случай на забременяване при правилна употреба на противозачатачни... смятай такива има от +30г

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Щом пие хапчета вероятността е малка Питай я дали си ги е пила редовно!Ако да,най-вероятно й закъснява по друга причина,нерви,стрес,п ромяна във времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си