.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Маша + Пяна за коса

Здрасти на всички мацки!
    Първо се извинявам че пускам може би супер безсмислена тема,но просто нямам време за експериментиране.
    Та..значи...някоя от вас пробвала ли е първо да се накъдри с маша и след това да си намачка косата с пяна..не съм пробвала досега,а за утре ми трябва нещо по-различно.
    Не ми харесва как ми стои косата само с маша..смисъл пак е готино,но аз искам нещо по-небрежно.Та..чакам мнения..
    Благодаря!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Не мисля, че ще се получи добре.Има голяма разлика от къдрици с маша и намачкано с пяна.Нищо няма да стане като се смесят двете ;д Поне аз така мисля
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Едва ли, че ще стане нещо по-различно! Само къдричките ти явно ще станат малко по-"лекички" или по-точно нещо от рода на "разпуснати". В смисъл ще си останат пак къдрички и то нормални!

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Едва ли, че ще стане нещо по-различно! Само къдричките ти явно ще станат малко по-"лекички" или по-точно нещо от рода на "разпуснати". В смисъл ще си останат пак къдрички и то нормални!
    Аз точно такова искам..хм..ще се пробвам значи.Мерси..

Супер фен Аватара на katericArofl
    пробвала съм, но според мен мн си зависи от косата
    моята е мн права и изобщо не ми се получава като сложа пяна нито с дифузер, нито с рогчета ала бала мачкане.. опитах да си рацзделя веднъж къдрищите от машата, но косата взе, че ми се изправи , не знам как ще е при теб пробвай на един кичур да видиш, така че лесно, ако не се получи да го измиеш..

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    пробвала съм, но според мен мн си зависи от косата
    моята е мн права и изобщо не ми се получава като сложа пяна нито с дифузер, нито с рогчета ала бала мачкане.. опитах да си рацзделя веднъж къдрищите от машата, но косата взе, че ми се изправи , не знам как ще е при теб пробвай на един кичур да видиш, така че лесно, ако не се получи да го измиеш..
    Ами моята коса и тя е права,но винаги като я намачкам с пяна и я вдигна на кокче се получава.. Ще пробвам,както ти ми предложи,на един кичур..пък ще видим какво ще стане!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    И сподели с нас какво е станало, защото точно за това си мислех и аз онзи ден. . ;дд
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

ако не искаш хубави, разделени и подредени къдрици мачкай, но иначе на мен ми се развалят.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    гъбят се яките къдрици от машата
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си