- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтин сайт за дрешки
ами аз имам карта и мога да поръчам попринцип , ама не знам как ще стане събирането на паритеПървоначално написано от mecheeeee
![]()
и още нещо: доставката за този сайт до бг е някъде около 25 долара и мисля , че на всеки килограм се доплащаше още
трябва да го разгледам пак![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Има хубави неща, не отричам, обаче аз си бих купила нещо подобно от магазина и с някой друг лев по-скъпо! Съмнява ме, че нещата са толкова качествени и хубави колкото изглеждат. Директна доставка от Китай...затова малко не ми харесва. Но всеки решава за себе си! Ако се навиете...приятни покупки и дано да има хубави резултати!![]()
Ква обща поръчка?Доставката е на килограм, тоест всеки си плаща килограмите и не излиза по - евтино. Първоначалната сума е 26 долара (или колкото е там) а после за всеки килограм се покачва с 6 нагоре. Доста примамливи цени, наистина има и доста хубави неща. Колебая се, търся нещо зимно и по-официално и всяко следващо нещо което намеря или ми изтичат очите по него (нещо в интернет) или ме разочарова още повечеее (нещо в магазините в моя град) ...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
[b]Ами ако това което искам е да кажем 360 грама колко ще ми излезе доставаката?![]()
На тия сайтове това им е целта. Зарибяват те с ненормално евтини цени на стоките, но уловката е, че се плаща на килограм. В крайна сметка като си направиш поръчка от 4-5 килограма и ще ти се наложи да платиш 50-60 долара за доставка. После идват и проблемите с ДДС-то и митницата. Абе не рискувам да си поръчвам в тия сайтове. В крайна сметка като разделиш цената на доставката между отделните поръчани стоки и ги събереш с чистата им цена, се вижда, че всъщност никак не са така евтини. Примерно си си поръчал 5 дрешки по 950г. Това ти излиза 4750г или 4,75 кг. И ако цената за килограм наистина е 12 долара, то общата доставка ще ти излезе 57 долара. Делим на 5, за да видим горе- долу на дреха колко излиза. Получава се 11,4 долара на всяка от петте дрехи. И ако чистата цена на всяка дреха (например) е 10 долара, добавяме отгоре още 11,4 и виждаме, че всъщност никак не ни идва тънко. Надявам се да сте разбрали защо не си струва. Да не говорим ако отиде на митницата. А от обща доставка няма смисъл, защото както казах- плаща се на кг. Струва си само ако си поръчваш няколко грама. Тогава ти излиза 5-6 долара доставка.
Ако доставката е 12 долара на килограм, то се получава така: 360 грама са 36% от 1 килограм. А 36% от 12 долара ти е 4.32 долара доставката. Мисля, че в твоя случай си струва.Първоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от AudreyH
Мерси![]()
Първоначално написано от AudreyH
абе аз доколкото разбрах си има първоначална цена на доставката + кг.
26 е първоначалната + тези 4 = 30 долара доставка ..
Не мисля, че си струва ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
аз на всички ви препорачвам да видите yesstyle.com...обожавам го![]()
Ако правите обща, бройте и мен. Има страхотни неща!![]()
Попитали мъдреца: - Как да вляза в душата на
любимия човек ? - През рана. - отвърнал той. - Ако
няма рана? - Направи я!
момичета незнаех че толкова ще се заинтересувате от темата и въобще изключих да видя как върви. След секунда се връщам да допроверя какво мислите вие. Аз смятам че си струва когато по магазините има същите работи.Бройте ме и мен за поръчка. И аз и приятеля ми си харесахме много работи)
Леле наистина ли е така? Тоест за сметките ми горе идва 57 долара + 26, така ли? Това вече е грабеж направо.Първоначално написано от gabi7u
така е попринцип...тва им е кофтито на тези сайтове.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...