Значи ще започна от самото начало за да ви се изясни всичко.Тази година на 6 февруари(още помня точната дата)Се случи нещо много странно...Изчезнаха абсолютно всичките пари на родителите им но,портофейлите не бяха взети с кредитните карти вътре,а само парите и естествено аз бях набеден като по-голям син...Спукаха ме от бой,обърнаха ми цялата стая с главата на горе,даже щяха да ме водят на детектор на лъжата...Е нищо не откриха...Не бях аз виновен.Помислих си,защото 2-3 дни преди това,бях правил купон у нас и беше възможно някой да е взел някакъв ключ и да е влезнал през нощта...Е да,но 1.Странно е,че никой не е чул нищо,при положение,че баща ми е с много лек сън 2.Едва ли някой 13 годишен пикльо ще има възможността и смелостта да влезне посред нощ в чужд дом. 3.Портмонето на баща ми е във вътрешен джоб,така че само близък човек би могъл да го намери бързо.Е,аз си изядох боя,даже още спим от страх под ключ от вътрешната страна на вратата...Говорил съм с близки приятели и хипотезите бяха хиляди...От това,че някой от родителите на поканените на купона са професионални крадци,до това,че ги е откраднала собствената ми майка и е направила цялото шоу,за да може да използва повечко пари...Да,но днес се случи нещо много странно.Майка ми тия 2 дни е на някакво обучение в Банско и беше разпределила парите за седмицата на мен,на брат ми и за уроците на брат ми..Е от 110 лева,40 изчезнаха...Естествено аз за порден път изядох скандала(периодично се случваше да се иззимат по 40-50 лева,но голямата кражба на 6 февруари) беше само 1.Е...майка ми е в Банско,няма как тя да е откраднала парите,баща ми пиеше вино и гледаше филм веднага щом се върна от работа...аз не съм и единствения друг човек в къщата е....брат ми...Забравих да отбележа,че парите бяха на видно място...1.Изключвам хипотезата да е влезнал крадец(щеше да вземе всичките пари)Освен това не би рискувал да влезне толкова навътре...=> Най-вероятно е собствения ми брат...Това беше като светкавица в мрака,след всички главоблъсканици,които съм преживял в опит да се досетя,кой би могъл да го направи....Даже по 1 време следях приятели си дали харчат много пари,за да ги набедя...Имам сериозни основания да се съмнявам в брат ми(въпреки,че е само на 11 години) е възможно всичко,и то не защото му трябват пари,а за да ми го връща...Например днес имаше някакъв спор за храната,при което аз го нарекох дебела свиня,а той приема нещата доста навътре...Утре сутринта е на тренировка и мисля да му обърна стаята с главата на горе и ако намеря парите направо да викам полиция,за да се разбере веднъж завинаги кой е виновника...Какво мислите ? Правилно ли постъпвам и някакви идеи,кой друг може да е виновника ?