- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Новата версия на форума - какво стана?!?!
Въпроса ми е насочен към администраторите на форума и в частност до модераторите, ако са информарани разбира се, до къде стигна изграждането на новия форум?!?! По последни данни се очакваше към 15-ти Септември 2010 година, пък то вече станахме Декември...
П.С. - Ако трябва да помагаме с нещо...![]()
В момента инфото е за към края на януари.. уж сериозни намерения. Който е навътре в материята знае, че крайни срокове в програмирането просто НЯМА.![]()
Вече зехме да приличаме на blizzard.![]()
Е недейте така сега... Дано до края на 2012 го приключите, че да се порадваме малко преди "края" на света...Първоначално написано от amk933
![]()
П.С. - Айде успех от мен и очакваме новата версия с нетърпение... малко да поразнообразим все пак за новата година!![]()
И ние така я чакаме...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Излагате се. Ако не можете сами, вземете си платете. Едно 20 000 долара ще ви струва адския форума на vbulletin със специални раздели и тн. плюс миграцията. Което не е проблем да си го финансирате само с рекламките.
Таман ще я завършите версията и ще излезе уеб 3.0
...
Сръчкайте ги да работят тогава!
Забранете им фейсбука!
Намалете им дажбите!
Какво е това при софтуера нямало крайни срокове?
Я да ви излезе с тоя номер разработчика на счетоводния софтуер.
Цяла година да осчетоводявате по старото законодателство. Никак няма да е весело.
...
Този форум го правят от 2 години. Къде-къде по-мощни форуми ъпдейтнаха и оправиха, само тук нещата не вървят...а не е най-големия форум на света. Всичко опира до желание...Първоначално написано от CanisDirus
ПП - Абе да не изграждате сами собствена форум-система ?
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е никой не може да ги бие. Старкрафт 2 го чакахме 5-7 години ...само.Първоначално написано от amk933
Иначе, ако си мислите, че правене на сайт със такава слoжност от 0 е лесно....Само се опитайте да измислите нещо оригинално и след това да го направите...Отнема много време, нерви и доста знания.
И дано стане скоро, че ми е интересно да го видя![]()
Аз доколкото разбрах не правят нов форумен софтуер, а ще мигрират на vbulletin, който ще има допълнителни модули.
Работата е там, че една подобна миграция и една сурия допълнителни модули, които да направят ползването, тъсенето и тн. много лесни и приятни струват максимум 30 000 долара, при това ако ти ги правят специалисти в САЩ. Тук ги чаакмегодини вече и все нещо се работи и все не е готово...
...
Честно казано не разбирам защо толкова напирате за новото, като не съм сигурна, че то ще ви хареса.
В началото нищо няма да се хареса.
Искам да видя човвк, на който не му е харесал разработен форум на vbulletin.
Просто един удобен форум с допълнителни екстри е...
Иначе става като дир.бг - седи си на ниво 99-а година и никакви промени. После що губел популярност и от най-известния форум наврмето (от неговите клубове тръгнаха 90% от форумите) сега е едно нищо.
...
Нищо обновено няма все още, това е защото изтрихме TEENID секцията.
Хаха, аз пък се радвам, че обновяването закаснява! Толкова е удобно когато си свикнал с нещо, да го гледаш по 1 и същ начин и т.н. Не разбирам, какъв е смисала от всичките тези обновявания? Скайп, колкото повече се обновява толкова по-бъгъв става! И повечето сайтове... тъкмо свикнеш и след 1 - 2 седмици отново трябва да се учиш!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
За мен проблема не е в дизайна или нещо подобно, обаче много често ми дава изпаднал сървър и такива глупости. Не знам какво е vbulletin, сега ще го гугълна![]()
Aко имате проблеми с това да научите как да се оправяте в един сайт... просто нямам думи...Първоначално написано от dimi93
кво става хора нещо ново уж щеше да има в сайта ?!? Освен че изтрихте TeenID и Доктор Тийн друго не виждам или аз съм кьорав ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Работата е там, че с излизането на vbulletin 4 хората казаха, че sucks и започнаха да търсят други форуми. И сега не се знае какво ще става с vbulletin.
Teenid не е изтрито - след регистрация изкарва ей такава форма.