.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    http://www.noobstore.com/prodimages/...-Black-400.jpg (без нещото на главата му)
    +
    http://www.clubplanet.com/news/blogp...on%20jeans.jpg
    = неочаквано добра комбинация

Говоря за наай-нормален не-биещ на очи стил на обличане (снимковия материал е за да разберете какво разбирам под това).
    НИКАКВИ чалгарски прилепнали дънки (или пък ония до коляното), и НИЩО розово. Също и без очила, от ония големите.

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    гледах някви снимки.. ае момичета, вие верно искате да ходите с момчета, които носят дрехи, които вие искате да носите... бахти изпе.дерастялите гащи.. за всеки влак си има пътници, верно, ама той тоя вашия влак е в обратна посока май... към гара Мека Китка..

Точно мислех да питам откога момичета си падат по гейове!

По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    гледах някви снимки.. ае момичета, вие верно искате да ходите с момчета, които носят дрехи, които вие искате да носите... бахти изпе.дерастялите гащи.. за всеки влак си има пътници, верно, ама той тоя вашия влак е в обратна посока май... към гара Мека Китка..

Откакто започнаха да излъчват клиповете на Justin Bieber

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Сериозно ебавате ли се ? http://www.abbygelfand.com/photo/converse.jpg С такива обувки дядо ми ходи да копае градината на село и ги има по 8 лева от всеки градинарски магазин.
    туй, дето ти си го мислиш, е галош.. като гледам, се интересуваш от такива, щото знаеш цени и къде се продават..

иначе не бъркай converse с матстарките, дето са за 1 ритане.. макар че мойте държат още, вече 2ра годинка.. и все пак не си спомням да съм излизал с тях.. само за спортни мероприятия аххах...

попринцип нормални дънки не някви прилепнали ама не и някви рапарски мускулчета да има6 и да си поне 1 2 години по голям от момичето
    lubof

Лично аз си падам по по-изсулените ..
    А тея с дънчиците по тях.. ПЪРВОКЛАСНИ гейове
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Момиче + Пишка= МЕЧТА ЗА ВСЯКО МОМИЧЕ

Ама вие сериозно ли.По принцип знам,че повечето момичета си падат по педали,ама тва ващо е прекалено.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не сте ли запомнили вече,че всеки си има
    различен вкус..Никой не е задължен да се води
    по вкуса ви - именно в случая с момчетата,които
    коментират момчетата от снимките като гейове и
    педераси...
    http://prikachi.com/images/635/2729635l.jpg
    - Не знам кое на това е педераското и гейското..
    Супер си е готино даже..А и като се има в предвид,
    че има и такива,които носят розови блузки и шалчета..
    - Снимките,които даде elito0o0o0
    отговорят и за стила,който харесвам в момчетата..

Според мене си зависи от човека.
    И мене принципно ме дразнят тея гейските прилепнали дънки и тея кецове дето са като пантофки,които ги носят някои момчета,но има и хора,на които им отива това.Принципно бих се подразнила,ако видя момче с такива дрехи,но има двама пичове мои познати,които ходят така облечени и аз супер много им се кефя и на двамата на външния вид.То си зависи от човека и от начина,по който си носи дрехите.
    Но принципно обичам момче с кецове,дънки,тениска,съвсе нормално облечено..
    Fashion is my passion.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    качените снимки от elito0o0o0 описват точния стил,който обожавам що се отнася до момчета.

кецове,ризка,смъкнати панталони,яка тениска,суитшърт .

май не си си намерил стила,и искаш да ти помогнем.
    нали се сещаш,че не всичко опира до стил?

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Ето няколко съвета как да се обличаш като пич. Записал съм ги от най гоелмия плейбой в квартала и действат безотказно.
    1. Обувките - Hi tops Нике Пума Супра нема значение само да можеш да си ги завържеш без да се навеждаш
    2. Дънките - Дъното трябва да е до земята и за да се вижда че имаш обувки за 200 лева ги напъхай в обувките, ако са прекалено широки само отпред да се виждат езиците.
    3.Ризата - Розова или Цикламена и задължително с навити ръкави да си показваш епилацииката на ръцете.
    4. Очилата - От ония гъзарските с права рамка или на решетки пак задължително да са пинк.
    Също така важна част от визията е да ходиш като насран и като мине някой покрай теб да му мирише на лайна. Лятото може да минеш под душа 3-4-5 пъти ама внимавай кожата се захабява.
    Имаш много готин стайлинг. Вчера бях така и няколко гея се опитаха да ме свалят

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от autista88

Откакто започнаха да излъчват клиповете на Justin Bieber
    За Бибър мога да кажа само.... ТООВА МОМЧЕЕ Е ПИЯНКААА!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе, в тази тема май трябваше само момичета да си дават мнанието? Хм.. смешна картинка е т`ва, което пишете..(момчетата) Джъстин Бийбър като облече дъждобран примерно к`во? Т`ва ще означава, че дъждобрана е гейски ли? Я вървете пичка си матрина...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Абе, в тази тема май трябваше само момичета да си дават мнанието? Хм.. смешна картинка е т`ва, което пишете..(момчетата) Джъстин Бийбър като облече дъждобран примерно к`во? Т`ва ще означава, че дъждобрана е гейски ли? Я вървете пичка си матрина...
    ми не, те дрехите ко са виновни, че Бибо е гей

и кво стана стоянчо пусна ли им

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    и кво стана стоянчо пусна ли им
    Епа не съм им пуснал...за тебе питаха и реших да не ви се меся ;]

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    дрехи:
    http://img375.imageshack.us/i/6288blushortsfh2.jpg/
    http://www.gq.com/images/gq/fashion/...Qfashion5v.jpg
    http://mensshoestand.com/wp-content/...bber-shoes.jpg
    въобще да си хубаво издържано облечен, не като някъв 30 годишен все пак, с тениска, дънки, кецове или маратонки, нещо такова, не някъв суууупер смъкнат. да си поддържан, да ухаеш добре, не ходи с мустак , грижи се за кожата си, за косата си, за зъбите, погижи се за излъчването си. може да не си най - големия красавец, но излъчването е важно. ето ти за пример:
    http://www2.pictures.gi.zimbio.com/P...nD9B2x3rll.jpg - той не е голям красавец, но излъчването му е неустоимо. трябва да вдъхваш на момичетата респект, не недостижимост.
    Toзи на 2рата снимка е просто убийствен !
    Не знам за последния кой го харесва ама на мен лично въобще , а даже ми прилича на някъв мазен гей ! (с извинени )
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ох, ох.. Не всички момичета харесват напомпани батковци.. Но пък и да не са съвсем изсухлени.. нещо средно, просто да си поддържа фигурата, но да не прекалява. Относно облеклото.. да не е някакво гейско. Но пък аз много харесвам момчета, на които задника им, обут в дънки, изглежда страхооооотно.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Всяко момиче си има различен вкус. Аз лично си падам по момчета, които се обличат спортно-елегантно - нито много костюмирани, нито хептен раздърпани и смъкнати, нещо средно... А относно тялото - не си падам по супер-напомпани мъже. Предпочитам да няма много мускули, но да е стегнат примерно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Русе
    Абе,дрехите не са чак толкова важни според мен,пък и както каза SmilezZz всеки има различен вкус..

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Аз най-много харесвам такива, които ходят с изсулени панталони и рапърски шапки
    Just Siseyy Hater's ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си