- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външен вид върпос.. :) (ако може отговор от момичетата)
http://www.noobstore.com/prodimages/...-Black-400.jpg (без нещото на главата му)
+
http://www.clubplanet.com/news/blogp...on%20jeans.jpg
= неочаквано добра комбинация
Говоря за наай-нормален не-биещ на очи стил на обличане (снимковия материал е за да разберете какво разбирам под това).
НИКАКВИ чалгарски прилепнали дънки (или пък ония до коляното), и НИЩО розово. Също и без очила, от ония големите.
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
Точно мислех да питам откога момичета си падат по гейове!
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Откакто започнаха да излъчват клиповете на Justin BieberПървоначално написано от autista88
![]()
туй, дето ти си го мислиш, е галош.. като гледам, се интересуваш от такива, щото знаеш цени и къде се продават..Първоначално написано от Greennight
иначе не бъркай converse с матстарките, дето са за 1 ритане.. макар че мойте държат още, вече 2ра годинка.. и все пак не си спомням да съм излизал с тях..само за спортни мероприятия аххах...
попринцип нормални дънки не някви прилепнали ама не и някви рапарски мускулчета да има6 и да си поне 1 2 години по голям от момичето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lubof
Лично аз си падам по по-изсулените..
А тея с дънчиците по тях..ПЪРВОКЛАСНИ гейове
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Момиче + Пишка= МЕЧТА ЗА ВСЯКО МОМИЧЕ
Ама вие сериозно ли.По принцип знам,че повечето момичета си падат по педали,ама тва ващо е прекалено.
Не сте ли запомнили вече,че всеки си има
различен вкус..Никой не е задължен да се води
по вкуса ви - именно в случая с момчетата,които
коментират момчетата от снимките като гейове и
педераси...
http://prikachi.com/images/635/2729635l.jpg
- Не знам кое на това е педераското и гейското..
Супер си е готино даже..А и като се има в предвид,
че има и такива,които носят розови блузки и шалчета..
- Снимките,които даде elito0o0o0
отговорят и за стила,който харесвам в момчетата..
Според мене си зависи от човека.
И мене принципно ме дразнят тея гейските прилепнали дънки и тея кецове дето са като пантофки,които ги носят някои момчета,но има и хора,на които им отива това.Принципно бих се подразнила,ако видя момче с такива дрехи,но има двама пичове мои познати,които ходят така облечени и аз супер много им се кефя и на двамата на външния вид.То си зависи от човека и от начина,по който си носи дрехите.
Но принципно обичам момче с кецове,дънки,тениска,съвсе нормално облечено..![]()
Fashion is my passion.
качените снимки от elito0o0o0 описват точния стил,който обожавам що се отнася до момчета.
кецове,ризка,смъкнати панталони,яка тениска,суитшърт .
май не си си намерил стила,и искаш да ти помогнем.
нали се сещаш,че не всичко опира до стил?
![]()
Имаш много готин стайлинг. Вчера бях така и няколко гея се опитаха да ме свалятПървоначално написано от MuRocLaW
![]()
![]()
![]()
За Бибър мога да кажа само.... ТООВА МОМЧЕЕ Е ПИЯНКААА!Първоначално написано от Lucho
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Абе, в тази тема май трябваше само момичета да си дават мнанието? Хм.. смешна картинка е т`ва, което пишете..(момчетата) Джъстин Бийбър като облече дъждобран примерно к`во? Т`ва ще означава, че дъждобрана е гейски ли? Я вървете пичка си матрина...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми не, те дрехите ко са виновни, че Бибо е гейПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Епа не съм им пуснал...за тебе питаха и реших да не ви се меся ;]Първоначално написано от MuRocLaW
Toзи на 2рата снимка е просто убийствен !Първоначално написано от fuckme
![]()
Не знам за последния кой го харесва ама на мен лично въобще , а даже ми прилича на някъв мазен гей ! (с извинени )
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Ох, ох.. Не всички момичета харесват напомпани батковци.. Но пък и да не са съвсем изсухлени.. нещо средно, просто да си поддържа фигурата, но да не прекалява. Относно облеклото.. да не е някакво гейско. Но пък аз много харесвам момчета, на които задника им, обут в дънки, изглежда страхооооотно.![]()
Всяко момиче си има различен вкус. Аз лично си падам по момчета, които се обличат спортно-елегантно - нито много костюмирани, нито хептен раздърпани и смъкнати, нещо средно... А относно тялото - не си падам по супер-напомпани мъже. Предпочитам да няма много мускули, но да е стегнат примерно![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе,дрехите не са чак толкова важни според мен,пък и както каза SmilezZz всеки има различен вкус..![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Аз най-много харесвам такива, които ходят с изсулени панталони и рапърски шапки![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...