- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо очаквам да се случи така?
Това лято се запознах с едно момче.Нещата между нас не се получиха.След време получих извинение от него за това,че се стекоха нещата така и оттогава не сме се виждали нито чували,нито сме си писали.Знам обаче че идното лято пак ще ми се наложи да го видя и както винаги се е случвало при мен ,пак ще си дам някаква надежда,пак ще започна да мисля за него,да го искам. Не разбирам защо никога не мога да се откажа от нещо преди да се нараня ,за да видя ,че не може да стане .. ;/
Или може би си наивна.. И не се отказваш до последно.. ?!![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Най - вероятно е това. Аз също съм такава..Първоначално написано от izlishna
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Мисля,че си достатъчно самотна в момента за да мислиш за това момче.Намери си приятел for real и започни да си даваш надежди за Него,а не за онази лятна прищявка.
Не мисли чак за другото лято![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да, точно така спри да мислиш чак за лятото ами си намери някое друго момче.. Плюс това от личен опит със сигурност мога да ти кажа, че времето лекува всичко , колкото и банално да звучи.. А и всеки път, в който си послушам сърцето, а не разума ии греша![]()
Така че , понякога е по - добре да си наумиш, че не трябва да ти е гадно за т'фа момче ..
не мога да разбера,какво толкова му мислиш,сега Коледа идва,а ти мислиш за лятото,един съвет-живей за момента,до лятото има толкова много време,че може да срешнеш друг и т.н.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!