- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос към МОМЧЕТАТА
Въпросът ми е какви момичета харесвате като външност,характер...?![]()
at least it was before i fucked everything up
Има около-събери страниците от всики раздели на форума и умножи по 2,за да получиш горе-долу точния брой такива теми,но все пак ще отговоря.Харесвам момичета с хубави симетрични лица и хубаво тяло (дупе,крака,цици)очите и косата за мен нямат значение...
Външност - хубаво тяло (дупе,гърди,крака) и лице
характер - сходен на моя![]()
![]()
![]()
поредната тема.. в неподходящия раздел..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Да е свестна. Другото, ако не е прекалено се прежалва.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми зависи си от човека са. за всеки е различно.
мисля че общите за повечето момчета са това да има хубаво тяло, хубав нрав и да е способна сама да се издържа ако се налага - тоест да не е някаква лигла дето знае къде са всичките магазини откъдето може да си купи прашли ма да не знае как да оцелее със собствени средства за 2 часа (въпреки е имам смътен спомен за едно изследване според което ние мъжете като цяло предпочитаме точно тъпи овци които да стават за е*ане и са зависими от нас)
това е то обаче за общите черти - всичко друго си зависи от човека.
Да не е кифла, надута, селянка или ужасно глупава.
И току-що елиминирах 85% от българските момичета.![]()
Има много такива теми.
Външност : да не е дебела, но не и много слаба. Обичам повече с кафява/четна коса. И разбира се добре уформено дупе. За гърдите... да не са прекалено малки.
Характер: Просто да се разбираме. И ако наистина е така, външността няма да е от кой знае какво значение. Разбира се да е поддържано момичето ( не харесвам отпуснати момичета, които не ги е грижа за външния им вид), не е нужно и само за това да мислят.
Външност: Симпатична с хубаво тяло, стегнато дупе, не много малки гърди, но не и прекалено големи. А момичета с комбинация: сини очи и руса (или черна) коса са ми слабост..![]()
Характер: да нее много надута, нервна или вечно тъжна. И да е от по-приказлвите. И умна естествено![]()
![]()
или ше ми хареса, или няма да ми хареса.. няма критерии, по които оценявам.. едиснтвено може би да ми схваща простотиите и шегичките, щото иначе ше е скука.. един вид да има чувство за хумор, другото вече не е от кой-знае какво значение..
АбсофакинлютлиПървоначално написано от Tempest
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
аз харесвам само наркоманки с тесни пичета![]()
ей да е, щях да забрая - не търпя анорексии... ей такива вманиячени на тема "тряа съм слаба".. дето като е ветровито не излизат, че не се знае къде ше ги отвее![]()
Ми направо стани гей, а ?Първоначално написано от amk933
По темата: хубави, общителни момичета.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ми не, мерси.Първоначално написано от fenastz
15% е достатъчно. Въпросът е, че са малко. И стават все по-малко.
не братле, събери ги на 1 тия характеристики, които ги каза, и ше махнеш още поне 5%![]()
момчетата не знаят кво искат..че да да питаш някви идиоти или боклуци![]()
+1Първоначално написано от amk933
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Първоначално написано от xKiFlAxxx
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
мамо, пък тя ма обидииииииии ;( какво да да да да я правяя, кажи ми ми ми, моля те!Първоначално написано от xKiFlAxxx
Първоначално написано от amk933
![]()
много ти се е искало да имаш връзка с някой ама не е станало нали?Първоначално написано от xKiFlAxxx
зат'ва се правиш на някаква тъпа хомофобка, която мрази половината население на планетата.
зат'ва и в темата "имате ли си гадже" коментира как нито искаш нито ти трябва, ама след два поста като видя че има "свободно месо" почна да се правиш на активно търсеща сношение лезбийка.
донякъде е тъжно колко си изпаднала, донякъде е дразнещо че лигла като тебе дава лошо име на хомотата, донякъде е и смешно какви тъпотии ги ръсиш и как целия форум са уж само глупаци и тъпанари за тебе и гнусните, гадни мъже, и момите които не те харесват, ама продължаваш да пишеш, търсейки внимание сред "човешката утайка" която сме ние...
най-забавното е че само ти не виждаш колко си смешно, като се правиш на интересно хейтърче.
я излез, поразходи се, намери си приятели, заеби го тоя искуствен фасон просмукан с глупост и напълно неоправдана псевдо омраза и си живей живота хубаво и приятно вместо да се чудиш как да оправдаеш безумно тъпите становища които сама се принуждаваш да правиш.
толкова е хубаво това нещо живота, а ти сама си навираш главата у кенефа и (с леко еко) обявяваш на всеослушание колко ти е хубаво всъщност и колко са тъпи другите които не разбират висотата на позицията ти, ти бедна, неразбрана мъченице за доброто на хората
Няма по-верен отговор в тази тема.Първоначално написано от amk933
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Еми попринцип аз харесвам момичета които:
Въшсност: да не са дебели, но да не са и много слаби. Да са хубави в лицето и да имат г-д големи гарди и хубаво дупе.
Характер: Ми да има чувство за хумор, да не е тъпа (така да се каже), да не е селянка (смисал да не е със селски характер) и
да не е няква супер разглезена![]()
Дано да съм ти помогнал![]()
Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!
gri(n)go, define "селски характер"Какво представлява това определение според теб
![]()