.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    София
    Външност: красиво лице, черна или кестенява коса, хубаво и привлекателно тяло.
    Характер:с чувство за хумор, да ме е тъпа, да не е някоя кифла, да не е надута и да не мисли само за себе си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да не е кифла, надута, селянка или ужасно глупава.

И току-що елиминирах 85% от българските момичета.
    Ми направо стани гей, а ?

По темата: хубави, общителни момичета.
    Ми не, мерси.

15% е достатъчно. Въпросът е, че са малко. И стават все по-малко.
    Приятел,не си уцелил пола Основната жизнена мисия на жената е да отгледа децата си и там да чисти и готви...Смисъл ние мъжете водим света...Почти всички известни учени и известни лица(като изключим фолк-певиците и тук там някоя депутатка) са мъже,сигурно си забелязъл...=>Жените не стават за интелетуални събеседници,но все пак е важно да не са стресиращо прости...

да е умна красива забавна със хубаво тяло да има чувство за хумор

Умна, без предразсъдъци и с чувство за хумор. Външност: много харесвам червенокоси с тъмни очи и хубаво тяло

трябва да си яко пиченце за да те харесват тарикатите ,само тва има значение (те не влизат в такива сайтове ,за туй не ги слушай тези) .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не съм момче,но все пак ще отговоря каквото си
    мисля..
    - Всеки човек е различен и всеки си има различен
    вкус..Един харесва това,друг онова..
    - А това,че има определени критерии,затруднява в
    намирането..Защото постоянно сравняваш едно момиче,
    с тази от мечтите ти..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxxx
    момчетата не знаят кво искат..че да да питаш някви идиоти или боклуци
    я, кифлата се обади.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

много претенциозни сте били момчетата..
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    живеем в материялен свят... повечето момичета се нагаждат според исканията на момчетата.. или обратното, не знам.. и очакват от мене да се радвам на извадено парче месо - я деколтета дълбоки, я къси гащи..

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxxx
    момчетата не знаят кво искат..че да да питаш някви идиоти или боклуци
    много ти се е искало да имаш връзка с някой ама не е станало нали?

зат'ва се правиш на някаква тъпа хомофобка, която мрази половината население на планетата.

зат'ва и в темата "имате ли си гадже" коментира как нито искаш нито ти трябва, ама след два поста като видя че има "свободно месо" почна да се правиш на активно търсеща сношение лезбийка.

донякъде е тъжно колко си изпаднала, донякъде е дразнещо че лигла като тебе дава лошо име на хомотата, донякъде е и смешно какви тъпотии ги ръсиш и как целия форум са уж само глупаци и тъпанари за тебе и гнусните, гадни мъже, и момите които не те харесват, ама продължаваш да пишеш, търсейки внимание сред "човешката утайка" която сме ние...

най-забавното е че само ти не виждаш колко си смешно, като се правиш на интересно хейтърче.

я излез, поразходи се, намери си приятели, заеби го тоя искуствен фасон просмукан с глупост и напълно неоправдана псевдо омраза и си живей живота хубаво и приятно вместо да се чудиш как да оправдаеш безумно тъпите становища които сама се принуждаваш да правиш.

толкова е хубаво това нещо живота, а ти сама си навираш главата у кенефа и (с леко еко) обявяваш на всеослушание колко ти е хубаво всъщност и колко са тъпи другите които не разбират висотата на позицията ти, ти бедна, неразбрана мъченице за доброто на хората
    кифлата е толкова по на високо от нас, че няма как да стигнат думите ти до нея..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си