- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Фейсбук
Хахахахкой знае то интернет пространството е доста объркано .. Никога не знаеш. Може да е флирт, може и да е просто така.. На мен често ми се случва да сръчквам само шото са ме сръчкали .. Абе друго си беше като се запознавахме на живо и ходехме на едни и същи места, само и само да се засечеме.. А са ровиш в фб за да откриеш дали си има гадже и т.н.
![]()
тъпо стана..
Кога е сватбата ?![]()
![]()
по-добре му пиши на лично
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
НЕЕЕ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако флиртувах с всеки с който се ръчкахх .. до сега трябваше да съъъъъм курваа (изразно казано)
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Ебати добротоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Л.П
assd Като някой те сръчка и отстрани в дясно ти излиза едно прозорче и пише "Еди кой си те сръчка." Не е нищо страшноПървоначално написано от assd
![]()
sunriseundershadow Напълно съм съгласна с теб... Пък и тогава като че ли беше по забавноКато бях по-малка и с мои приятелки сме си шушнели "Ще питаш ли този дали ме харесва, че аз да, пък ме е срам..." и тем подобни...
Пък така по нета... Не знам... Малко е лишено от емоции според мен...
![]()
И относно авторката... Ако питаш мен това не е флирт..Не знам... Т'ва си е лично мое мнение ама...
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
abe da te popitam na kolko godini si ...Първоначално написано от Ewok
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Първоначално написано от bootyboy
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Гледай ти, за някакво съвсем обикновено любовно въпросче колко щуротии могат да се напишат
Какво стана, прие ли приятелството?
Абсолютно е лишено от емоции.. Преди бяхме някакви невинни и едновременно с това по-решителни да направим каквото и да е без да се притесняваме(вероятно защото бяхме свикнали на повече лични контакти).. И тръпката в коремаа.. абе всичко беше мн по-хубаво, а сега пишете си 1 час по скайп и като се видите няма к'во да си кажете.. Само седиме и мутираме пред компютрите .. Не стига, че затъпяваме ами и ставаме антисоциални на моменти ..Първоначално написано от darkness848
![]()
Антисоциални при наличието на най-голямата социална мрежа в историята на човечеството. Не е ли готино?![]()
Мен що никой не ме ръчка във Facebook![]()
![]()
Дай линк и ще те ръчнаПървоначално написано от JDeel
![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Пиши му.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
и аз искам тогаз сръчкване... но просто ще полудея в един момент.... та ти едва ли не, ще ми предложиш да ходим и казваш, че ме харесваш.... та това е цяло сръчкване ... въххх... усещам как треперя, хормоните ми бушуват, пишката ми се надига ... ще полудея ,,, немога.. не издържамм... ааа ...х.х.х..х ..ъъ.веръе.р. Какво става с мен :SSS .... УААААААА ...........
Лапешка история е тоя фейсбук.... Признавам си че и аз съм се запознавал с момичета във фейсбук... ама на първия чат още съм успявал всячески да изкопча скайп,,, от скайп до 2рия разговор съм я извел някъде... и енд оф дъ нет стори....
ПС : sunriseundershadow .... Хареса ми начина ти на мислене ...
Мдаааа, добре
![]()
![]()
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ша ви пикая и на простите теми,на дебилски въпроси как да се отговори!>!??!
Ми сръчквайте се като искате хахаха тука да не ви е сайт в който да се отговарят на такива въпроси...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
sunriseundershadow
Да ти кажа честно много ми липсват онези времена... Всичко беше по-истинско някак сиЗа мен скайп, фейсбук, туитър или каквото и да е било друго са просто програми с които мога да чуя приятелите си... Друго не.
Все пак едно е да кажеш "Обичам те!" по скайп и съвсем друго е да го изречеш лице в лице..Ако ще и по 10 пъти на ден да чуваш гаджето си по скайп не е същото като да го видиш ако ще и два пъти в седмицата...
Иии към авторката... Какво стана с тебе? Прие ли му приятелството? "Зарибявате" ли се вече?![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Извинявай, аз ли съм се объркала или това е форум ?!Първоначално написано от AnzaRe
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
мдааа, мдааа, даже сме женени вечеПървоначално написано от darkness848
![]()
Този форум е създаден за съвети и помощ,но не от този тип чрез други сайтове(интернет),а лице в лице на живо!.."охх той ма сръчка у файсбука тва зарибяфка ли уее?"Първоначално написано от addic7edd
Авторе ти си на мах 12-13 год... не повече!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
нИ пУзнаПървоначално написано от AnzaRe
![]()