.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Срамежлив съм!

Вече почвам да се дразня. Прекалено срамежлив съм, когато съм на училище или на вънка с 5-6 човека, те си говорят, а мен ме е срам да обеля и една дума. Имам чувството, че ще изглеждам тъпо ако кажа нещо. Дори приятелка не мога да си намеря, защото ме е срам да заговоря или покана на среща някое момиче. Моля ви дайте някакви съвети как да се справя със срама

Град
    Плевен
    ако искаш ми пиши.мога да опитам да помогна..щото и аз бях така
    и още съм ама понакога

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    като се сетя преди 5-6 години кво задръстеняче бях.. от продавачката в магазина ме беше срам. В един момент нещо ми щракна у главата и вече никой не е.бавам... тряа приемеш факта, че никой не гледа да кажеш нещо, че да ти се изсмее, щото не си центъра на света.. никой не гледа на тебе като на некадърник.. ти можеш да ги накараш, ама защо? Отпусни се, а и да не можеш - говори.. насила! Опитай - истината е някъде там

Град
    Дружба
    и братле - не пиши на кифльока, то е мноо гадно същество

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    и братле - не пиши на кифльока, то е мноо гадно същество
    на майкати в путката.бе идиот

Град
    Дружба
    да, от там съм излязъл да тровя точно твоя живот.. да знаеш, това ми е фиксидеята! Интересно - псуваш ме, а не отричаш, че твърдението ми е вярно.. по-скоро звучи като разконспириране на военен план! Псувай, мойто момиче, псувай.. то във форума лесно, като не можеш другаде

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    според мен кифлата ако приема критиките към нея за съвети ще е добре...ама кво да се прави гадно същество без сиво вещество!!!!

Град
    Плевен
    няма кво да псувам...ти си под мен
    а с такива гледам да Не се занимавам
    продължавай да спамиш :P

Град
    Destiny Islands
    Ама се занимаваш нали
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    емии разбира се,че ще се занимава...нали трябва да е интересна във форума

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxxx
    първичното в теб надделява, въпреки високото ниво на интелигентност! Поддаваш се на животинското в себе си!

И пак - очевидно обичаш да се занимаваш с такива, дето предпочитат да са върху теб, вместо под теб....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    Ама се занимаваш нали
    Стъпа ли корка най-сетне е
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

пробвай малко алкохолче ако не стане шмъркни тва онова за разпускане :emote_drinks:

Град
    Плевен
    първичното в теб надделява, въпреки високото ниво на интелигентност! Поддаваш се на животинското в себе си!
    ..
    така е животинското го има . ама с животни като вас как да го няма

anonymous546178
    Guest
    Да кифло, над всеки един от нас си, ама не интелектуално... Тренираш за бъдещи професии... скоро можеш да отидеш и на стаж на пътя Д.Дъбник-Тотлебен, нали си в този район

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Да кифло, над всеки един от нас си, ама не интелектуално... Тренираш за бъдещи професии... скоро можеш да отидеш и на стаж на пътя Д.Дъбник-Тотлебен, нали си в този район
    абе еей точно ти ли пишеш дето нямаш и понятие и си най простия от всички тук и глупав ...дори mrtn знае нещо поовече от теб аз съм само 8 клас а двамата сте 12ти и сте нищо пред мен .. срам нали умирай от яд такъв ще си останеш
    доста си под мен да пиша .Не ме занимавай .

Оле боже ... да зема от кифла да искам съвет ? Ъмм... не мерси =)
    Тва кифлите са ми най противните същества! Големи претенций - никво покритие

ПТ : Никой няма да ти се изсмее , пък и дори да кажеш нещо тъпо - кво пък на секи му се случва =) Най -важното е да повярваш в себе си ... Другото си идва от самосебе си

Град
    Дружба
    ..
    така е животинското го има . ама с животни като вас как да го няма
    животни, ама поне можем да съставим 1 изречение без грешка.. ти си позор за човешката раса!

anonymous546178
    Guest
    Сигурен съм, че има много знаещи хора в този форум, глупаво е да се сравняват хора, които не познаваш, ама кво да ти обяснявам, баничките от дума не разбират. Още тъна в благовенно неведение защо не можеш да свържеш едно правилно изречение, сигорно не ти е в компетентностите
    Още повече ме учудва факта, че не казваш нищо за бъдещото ти професионално направление, на трасата за Плевен-Русе

П.п. Ще съм под теб само ако стана тираджия, спра на горепосочената траса и ти заплатя от 10-20 лв. това ще са минутите, в които ще съм буквално ПОД ТЕБ

Няма от какво да се притесняваш, отпусни се и общувай свободно и с двата пола. А като стигнеш до свалянето на мацки, може да прочетеш тази статия за флирта:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BC%D0%B5
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мерси много за 4те отговора от общо 2 страници

Мега фен
    Самият факт, че си пуснал тема точно в ТОЗИ ФОРУМ от цялото интернет пространство АБСОЛЮТНО доказва тезата ти, че си срамежлив (в кръга на майтапа) но, спокойно. Може и да може да се оправиш. Съветвам те да не четеш нищо, което ти пишат тук (вкл. и това мнение) да излезеш навън, да се отпуснеш и да не ти пука, защото само с непукизъм може да успееш Успех

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Оле боже ... да зема от кифла да искам съвет ? Ъмм... не мерси =)
    Тва кифлите са ми най противните същества! Големи претенций - никво покритие

ПТ : Никой няма да ти се изсмее , пък и дори да кажеш нещо тъпо - кво пък на секи му се случва =) Най -важното е да повярваш в себе си ... Другото си идва от самосебе си

Този отговор беше най-точен и напълно подражавам ! До колкото до срамежливостта всеки е срамежлив в известна степен, но не мисли толкова за мнението на другите и повярвай в себе си !
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си