- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели с привилегии..
^^ Прочети малко Платонови диалози за да ти стане ясно.. там пък може да преоткриеш себе си и вижданията си за любов )
приятелите с привилегии може и да се сметне за някакъв тип нормално поведение, когато говорим за зрели хора поне над 25 годишни. Всичко под тази условна възраст, още повече пък в тийнейджърските години си е чист курвелък с извинение.. много малко са тия хора, които са ясно осъзнати под 20 години, за да имат подобни сексуални отношения в истинския им смисъл.
Съгласен съм с мачока, това не е просто иди ми дойди ми, истинското поддържане на fwb не е лека работа. Аз имах един такъв опит, ама продължи месец-два, преди нещата да прераснат, макар че беше достатъчно объркана ситуацията и без това.
В масовостта на случая единият от двата партньора развива привличане, което не включва само сексуален елемент в себе си.
+1 .. А как да му намекнеш... повечето момчета от намеци не разбират,аз направо му казах “ искам да ме чукаш “Първоначално написано от sunriseundershadow
![]()
ZaicheNaXeroin
Поставяш ясно въпроса и чакаш отговор. Или става или не. Какво то пука какво мислят за теб. Като знаеш по-добра ли ще станеш или по-лоша?