.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на machoka
    ^^ Прочети малко Платонови диалози за да ти стане ясно.. там пък може да преоткриеш себе си и вижданията си за любов )

приятелите с привилегии може и да се сметне за някакъв тип нормално поведение, когато говорим за зрели хора поне над 25 годишни. Всичко под тази условна възраст, още повече пък в тийнейджърските години си е чист курвелък с извинение.. много малко са тия хора, които са ясно осъзнати под 20 години, за да имат подобни сексуални отношения в истинския им смисъл.

Съгласен съм с мачока, това не е просто иди ми дойди ми, истинското поддържане на fwb не е лека работа. Аз имах един такъв опит, ама продължи месец-два, преди нещата да прераснат, макар че беше достатъчно объркана ситуацията и без това.

В масовостта на случая единият от двата партньора развива привличане, което не включва само сексуален елемент в себе си.

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от sunriseundershadow
    Е к'фо му е трудното? И аз имам такава връзка, само дето даже и приятели не сме,всъщност не го познавам много добре като личност.. Колкото и тъпо да звучи.. Просто всеки си има нужди и се виждаме от време на време и това е.
    +1 .. А как да му намекнеш... повечето момчета от намеци не разбират,аз направо му казах “ искам да ме чукаш “
    ZaicheNaXeroin

Поставяш ясно въпроса и чакаш отговор. Или става или не. Какво то пука какво мислят за теб. Като знаеш по-добра ли ще станеш или по-лоша?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си