- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъмни кръгове .. Фон дьо тен .. Коси : )
Мм първо да питам за тъмните кръгове под очите .. !? Много ме мъчат .. с какво ли не съм пробвала .. Та да ми кажете някой ХУБАВ ИЗПРОБВАН коректор или някакъв друг начин да ги залича : ) ! Второто .. някой изпробвал ли е фон дьо тена на Impala .. да кажете дали е хубав : ) .. И третото да питам за хубав лак за коса .. който да не я прави на клечки ;дд
Мерси предварително !:P ..... *
за коректор не мога да ти кажа,за фон дьо тена импала на мен лично не ми харесва много е мазен и не ми попива в кожата, но всеки е различен, така че... лак за коса -тафт синия съм доволна и на гарниер зеления с бамбук който е ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ахаа ... мерси и на 2те .. А тогава кажете някой хубав фон дьо тен ... :P
кажи си типа кожа, но най-добре отиди да пробваш някъде.Ние не можем да ти кажем,може точно това, което ти препоръчаме да не е за твоята кожа и изобщо да не стои добре.Съгласна съм с по-горния пост за Артдеко, те всички неща са им хубави.Импалата е най-отвратителното нещо, което можеш да си сложиш на лицето.Ако имаш проблемна кожа се насочи към продукти от по-висок ценови клас
за лак- на Garnier с бамбука
[quote="miminko"]Импалата е ужасна,мазна,тежка,все едно си си сложил маска [quote]
да, точно. все едно си се намазал с крем ,,здраве''
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Maybelline Affinitone![]()
at least it was before i fucked everything up
еми кожата ми попринцип не е проблемна няма пъпки черни точки или разни такива .. но може да се каже че е лееко мазна : ) ии светла : )
еми кожата ми попринцип не е проблемна няма пъпки черни точки или разни такива .. но може да се каже че е лееко мазна : ) ии светла : )
Първоначално написано от miminko
Колко струва този коректор на Artdeco?
Мерси много .. навихте ме да си купя такъв ...![]()
Тъмни кръгове под очите - лекар!
Фон дьо тен - Max Factor Second Skin Fondation (няма грешка!)
Лак за коса - SCHWARZKOPF
аа защо лекар ... ?!?!!??![]()
Има един коректор на oriflame ,който прикрива тъмните кръгове под очите - Absolute Concealer for Eyes.
Ползвам Bourjois Paris Healthy Mix за 15-16лв.С правилния начин на нанасяне покрива удивително.Избягвай да влимаш или копуваш коректори с блестящи частици в него,защото те оразяват светлината и кръговете ти се виждат повече.Внимавай с нюанса коректор,който избираш.Коректорът винаги е по светъл от кожата,но не и с много груба разлика,имай предвид,че има значение дали кожата ти е с жълтеникав или розов отенък-Повярвай има значение.
ФДТ-Vichy Aera Tent
Лак за коса ползвам Тафт 4та степен син,нямам клечки
не прекалявай с количеството,разчитай на утвърдена марка
мхмм .. мерсии на всички : ) и аз използвам тафт и зеления с бамбук оба1е искаь да видя к0й е по добре : ) кръговете са ми по рождение ;дд ще отида в някоя хубав козметичен магазинн ии дан0 ми оцелят цвета за коректора ;дд
Бе не им вярвай много,че повечето не знаят какво да правят.Една ми даде един супер блестящ коректор,който определено не беше подходящ
е аз си имам една позната която работа в такъв магазаин и винаги ходя там и ми отделя време и вниамние и винаги ми е препоръчвала хубави неща .. : ))
За кръговете в салона където ходя има специални процедури за премахването им. Не съм ги ползвала, но доста жени явно търсят тези процедури.
Healthy Mix - фондьотена
Този коректор върши чудеса http://www.maybelline.sk/PRODUCTS/Fa.....Струва около 9-12lv
Не е само от вътре. Доста по- сложно е.
незнам какво му харесвате на афинитона .. нито е покривен нито дълготраен и стои 1-2 цхас аи после няма и помен от фдт ..
аз съм много доволна от тоя на Виши аератент пюър .. много естествено стои и не си личи че си с фондио тен и е добре покривен и дълготраен .. страшен е !
smile-it's the second best thing you do with your lips
коректор - артдеко/ на орифлейм някои са добри
фон дьо тен - bourjois healthy mix
лак за коса - не знам, само дето за шварцкоп съм чувала добри отзиви