- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МОмичета ДАйтЕ МНЕНИЕ ! :)
На бас ? Не го прая нито за гъзария, нито да се правя на интересен и да привличам внимание. Като навлека някоя шуба и завирам, ставам на някво кебапче.Първоначално написано от Remixa92
За автора на тази темичка. - Случайно да искаш съвет от момичетата , че да ходиш така навън ?П.Т ( по темата ) Категорично НЕ ! Апсурт дори и да ми платят не бих се облякъл така , пък и спорет мене не е много хубаво както каза ; n3zabrawiimaa ; JustGay
![]()
![]()
If you some body needs my skype is ; cookies.33 = ] #
ъм за дънките не съм се замисляла,ама момчета с палта и шалове обожааавам !
омг![]()
![]()
темите тука се конкорират по безсмисленост![]()
![]()
та .. всеки да си се облича както си иска..
бели дънки-не
ако е с шал.. зависи какъв.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ЛЕлеее .. избихте се бе![]()
само ми е чудно защо всички пишат с отрицатено мнение за белите дънки,ноо анкетата показва друго
![]()
Шал може, некъв по-мъжки, а не закупен от Теранова и пр. ...
а бели дънки..иллл
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
бели дънки-отврат,но виж некъв готин шал,ама не като за женитепо-бива ,ша пукнат мъжете от студ и после що няма мъже
![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Да, би ми харесало да вид момче с бели дънки. Да, би ми харесало и да е с шал, използван за асесоар.
Но само при условие че въпросният тип е гей!
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Бели дънки не ми харесват,но иначе шалчето стои яко.
Зависи от модела дънки. Шала много не ми бие на 'готино', но има и шалове, които стоят доста добре на момчета.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
има разлика между стилов аксесоар шал и прищявка шал... по един начин изглежда това:
и по съвсем друг това:
такива стилни момчета, дето са за по 1-2 дена с даден аксесоар, за да видят как ше привлекат най-много внимание... това са метросексуални момчета, които даже и така не могат да се наричат.. защото не са наясно с желанията си откъм стил... никой на възраст 13-17 не е сигурен в стила си и на дадено място се чувства неудобно... затова на такива стилове им се вика прищевки - щото и аз мога да си взема едно перде, да го свия и да си го направя на шал..
Аз сам момче и казвам 100% НЕ
Много е гейско и грозно всички момичета които познавам харесват тъмни дънки и биха казали НЕ на белите дънки а колкото до шала сятам че тои не е геиски придава стил на момчетата
мнението ми за шал на момче е като на тоя с шала отляво изражението:Първоначално написано от Infection
![]()
![]()
as hodq sas beli kecove beli danki bqla fanelka bqlo qke bqla 6apka zlaten lanec zlaten 4asovnik i grivna i sas cesh 500-1000 leva![]()
fuck you stupid little faggot suck my dick bitch
stripper give me private dance ..
[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
[10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)
Първоначално написано от madaFAKA
Еми браво!![]()
![]()
![]()
макар че почти не нося шалове...
аре е'бете си майката бе ретарди
шаловете били педалски?
според кой?
некви девствени асоциални 14годишни пъпчиви пубери![]()
ако е -10 градуса за к'во да мръзна?
или ако ходя на мач?![]()
пс- ако говорите за шаловете тип сдъвкана и изплюта салфетка...да, педалски са, ама к'во ви разбира на вас главата![]()
даден е пример с Манчини няколко поста преди мен![]()
аз шал ако нося, нема да го нося, за да ме хареса некоя неосъзната пикла...ами за да ми е по-топло
хванете мислете с тия глави деееба
Не можеш да ни разбереш нас момичетата. Много от нас (разбира се, не всички) си купуват неща, които им отиват, дори и да не топлят.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Примерно аз вчера викам на майка ми, че искам да си купя нещо хубаво и топло за зимата - върнах се с тънко пуловерче тип туника, но пък ми седи много добре. Или същото е с обувките на токове - коя няма един чифт токове, които са ужаааасно неудобни, но пък които й седят убийствено добре ?!
Така сме ние .. очакваме и момчетата да мислят като нас, ама не.![]()
Първоначално написано от madaFAKA
![]()
смятай ако всеки ден ходиш така как си се вмирисал![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
да, човек, имаш право.. шала се носи ако е студено и искаш да си предпазиш гърлото... хубаво, ама не и като аксесоар! Дадох пример с Манчини неслучайно - защото е мъж и това е стила му.. да използвам твои думи - някви неосъзнати пикльовци носят шалове, ама да не си помислиш, че е за да им е топло? Не, щото така са чули, че е модерно.. щото така изглеждал добре еди кой си от еди къде си... дебел, вълнен шал.. ако падне под -10 и аз ше носяПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()