.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на ggb

Manhattan Антибактериален фон дьо тен

Здравейте!Искам да си купя някакъв хубав фдт,но ми е трудно.Преди използвах maybelline affinitone,impala и разни "боклуци"..Мисля да си купувам Manhattan Антибактериален,но първо искам да разбера вашите мнения.
    at least it was before i fucked everything up

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не е лош,но според мен не е особено покривен.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Аз го използвам. Не е много покривен, но за мен е идеален. Препоръчвам го :P
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    А откъде може да се купи?Аз я знам как изглежда опаковката на външен вид,но никъде никъде никъде не съм я виждала.Някой ако може да назове точен магазин/верига ще ми е от колза.Мерси предварително
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Мега фен Аватара на Infinity
    Използвах го известно време , но не останах доволна и бързо го смених. Първо цветовете им са ужасни - много трудно можеш да уцелиш своя , след това , който и да избереш , когато седиш повече време с него потъмнява !! И седи ужасно на кожата , от далече се вижда , че си се мазала със нещо гадно лепкаво и тъмно.
    НЕ ! НЕ ! НЕ !
    Избери си нещо по-качествено.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на fuckme
    в повечето козметични магазини го има.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Използвах го известно време , но не останах доволна и бързо го смених. Първо цветовете им са ужасни - много трудно можеш да уцелиш своя , след това , който и да избереш , когато седиш повече време с него потъмнява !! И седи ужасно на кожата , от далече се вижда , че си се мазала със нещо гадно лепкаво и тъмно.
    НЕ ! НЕ ! НЕ !
    Избери си нещо по-качествено.
    при мен пък стои идеално. Използвам го от година някъде и никой никога не ме е питал имаш ли фдт.

I ♥ machoka Супер фен
    моят беше такъв но някак не ми ''прилягаше'' на кожата и го смених.добър е,но нищо особенно

а за по-суха кожа добър ли е?

Супер фен Аватара на sunshine955
    онзи ден си всех на Loreal True Match Roll On и съм страшно доволна,много лесно се разнася,покривен е,дълготраен не стои като маска,придава свеж вид на лицето и е много икономичен .. няма да сгрешиш ако си го вземеш ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Колко струва?

сестра ми имаше такъв и не беше доволна .. препоръчвам ти bourjois healthy mix .. http://www.musingsofamuse.com/wp-con...undation-2.jpg
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Колко струва?
    ако питаш за този на Лореал като моя е 26 .. поне аз за толкова го взех
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз използвам пудрата и е горе-долу.

ФДТ на Bourjois Bio Detox Organic ми харесва.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Manhattan Антибактериален фон дьо тен

Цитирай Първоначално написано от ggb
    Здравейте!Искам да си купя някакъв хубав фдт,но ми е трудно.Преди използвах maybelline affinitone,impala и разни "боклуци"..Мисля да си купувам Manhattan Антибактериален,но първо искам да разбера вашите мнения.
    Миличка, ако кажеш, че афинитон е боклук или импала не знам тогава каква извънземна козметика ти трябва на теб като почнете значи да ми се правите на интересни и да дрънкате за фон дьо тени за по 30 лв... сякаш вие си изкарвате парите

Мега фен Аватара на Pliok0019
    25-30лв за фтд си заслужава, защото аз примерно използвам един за около година. А слагам почти всеки ден.

Мега фен Аватара на iiirish
    аз ползвам афинитон, който е 13 лв, слагам абсолютно всеки ден вече повече от година и половина и съм напълно доволна, при положение, че кожата ми е чувствителна и беше проблемна преди години

И аз от Афинитон съм супер доволна, а слагам всеки ден и то понякога ми се налага 2 пъти да слагам (смисъл сутрин си слагам, но вечерта като излизам изтривам всичко и пак наново се гримирам). Ползвам го вече повече от година и кожата ми дори стана в по-добро състояние от преди, но вече съм свикнала. А Манхатън за мене си е точно болкук, първо цветовете им са мн сбъркани, някак жълтеникави, оранженикави, и освен това тоя Антибактериалния не е за суха кожа, а един друг пак на Манхатън в чернна опаковка е мн мазен дори и за суха.

anonymous708973
    Guest

Re: Manhattan Антибактериален фон дьо тен

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ggb
    Миличка, ако кажеш, че афинитон е боклук или импала не знам тогава каква извънземна козметика ти трябва на теб като почнете значи да ми се правите на интересни и да дрънкате за фон дьо тени за по 30 лв... сякаш вие си изкарвате парите
    Импала наистина е пълен боклук (добре, по дяволите, ФТД за 4 лв?!), но Мейбълин Афинитон е ааааски добър! Лицето изглежда уникално свежо, много е икономичен, покривен и предлагат подходящи цветове.
    И ми е много интересно, ако сега използвате ФТД за по 30-40 лв, като станете на по 35, какво ще използвате?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е сори,но не се сдържах ... Розова пантера,би ли ми обяснила к'во общо има качеството/цената на даден продукт с годините?!

А по темата не мога да помогна,защото такива гадости като ФДТ не слагам

anonymous708973
    Guest
    Веднага, Зори. ФТД за по 30-40 лв и нагоре са на наистина хубави и адски скъпи марки (за примери и сама ще се сетиш). Тия марки далеч не са разработени за пикли (и аз се броя тук, да не се засегнете нещо), дето нямат 20 години. Та, мисълта ми е, като станете на по 35 и наистина имат проблеми с кожата - неравности, бръчки и прочее... тогава КАКВИ фтд ще ползват?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ползвала съм го и бях доволна.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fastuka96
    сестра ми имаше такъв и не беше доволна .. препоръчвам ти bourjois healthy mix .. http://www.musingsofamuse.com/wp-con...undation-2.jpg
    Горещо го препоръчвам вече си взимам втори много съм доволна струва 21лв. но си заслужава...По-добре дай повече пари и си купи нещо качествено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си