- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добра приятелка?? Дали??
Проблемът е, че най-добрата ми приятелка, точно когато имам най-голяма нужда от нея ме зае*ава, заради класното си по аглийски.![]()
Тя учи винаги, не мисля, че ще я затрудни толкова..ако дойде поне да ме изслуша!! Ама не. На всичкото отгоре всяка събота и неделя си е на село и едва се виждаме..само на немски и ако се засечем в даскало. И сега тя си е тук и ме заряза отвсякъде, а наистина имам нужда от някой, на който да споделя. Винаги съм там за нея, и тя го казва, но май е само на думи!! Какво да правя?
прояви разбиране - това, че ти имаш свободно време и можеш да откликнеш на всяко "ох", не значи, че тя има... за селото не е тя виновна, техните са виновниците..Първоначално написано от minionka
и аз не мислех, че ше ме затрудни едно контролно и го оплесках..
ако проблема е момче, остави приятелката ти да се подготви като хората...
За селото, го знам, мисълта ми е, че просто са малко случеите в които тя не си ходи и искам да го използваме това време. Не цялото, но примерно 20 минути?? Толкова ли искам? За целите събота и неделя и днес, защото почивам. Не искам да стои плътно до полата ми и да не учи, или нещо, а просто малко време. Това е всичко.Първоначално написано от Tempest
Наистина трябва да проявиш разбиране..
не можеш да очакваш за всяка дреболия тя едва ли не да срива света, заради теб.
Също така не можеш да съдиш по това колко време учи и колко е важно училището за нея дали е добра приятелка.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Никак не е дреболия, а и е първия път в който я моля за помощ. Не знам..може би и аз бъркам...Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
"Най-добрата ми приятелка не ми угажда значи не ми е приятелка"
Това казваш.
НИкой не е длъжен винаги да се занимава с теб, приеми го.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
охх и аз мн пъти съм се чудела за това, че вингаи съм готова да оставя належащите ми неща или да пренебрегна семейството, за да помогна на приятел ( близък, а не кой да е ..), а после, когато аз помоля за нещо дребно, което не изисква кой знае какви усилия.. разбиране нейдетова не значи, че момичето не ти е приятелка, просто някои хора са си такива и като не ти е приятно търси си хора като теб- с твойте разбирания и възгледи ..
![]()