.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Най-добра приятелка?? Дали??

Проблемът е, че най-добрата ми приятелка, точно когато имам най-голяма нужда от нея ме зае*ава, заради класното си по аглийски. Тя учи винаги, не мисля, че ще я затрудни толкова..ако дойде поне да ме изслуша!! Ама не. На всичкото отгоре всяка събота и неделя си е на село и едва се виждаме..само на немски и ако се засечем в даскало. И сега тя си е тук и ме заряза отвсякъде, а наистина имам нужда от някой, на който да споделя. Винаги съм там за нея, и тя го казва, но май е само на думи!! Какво да правя?

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    От една страна може да е наистина заета .. какво искаш да зареже всичко и да дойде при теб ? От друга страна пък може да не ти е истинска приятелка..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Най-добра приятелка?? Дали??

Цитирай Първоначално написано от minionka
    Проблемът е, че най-добрата ми приятелка, точно когато имам най-голяма нужда от нея ме зае*ава, заради класното си по аглийски. Тя учи винаги, не мисля, че ще я затрудни толкова..ако дойде поне да ме изслуша!! Ама не. На всичкото отгоре всяка събота и неделя си е на село и едва се виждаме..само на немски и ако се засечем в даскало. И сега тя си е тук и ме заряза отвсякъде, а наистина имам нужда от някой, на който да споделя. Винаги съм там за нея, и тя го казва, но май е само на думи!! Какво да правя?
    прояви разбиране - това, че ти имаш свободно време и можеш да откликнеш на всяко "ох", не значи, че тя има... за селото не е тя виновна, техните са виновниците..
    и аз не мислех, че ше ме затрудни едно контролно и го оплесках..

ако проблема е момче, остави приятелката ти да се подготви като хората...

Re: Най-добра приятелка?? Дали??

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от minionka
    прояви разбиране - това, че ти имаш свободно време и можеш да откликнеш на всяко "ох", не значи, че тя има... за селото не е тя виновна, техните са виновниците..
    и аз не мислех, че ше ме затрудни едно контролно и го оплесках..

ако проблема е момче, остави приятелката ти да се подготви като хората...
    За селото, го знам, мисълта ми е, че просто са малко случеите в които тя не си ходи и искам да го използваме това време. Не цялото, но примерно 20 минути?? Толкова ли искам? За целите събота и неделя и днес, защото почивам. Не искам да стои плътно до полата ми и да не учи, или нещо, а просто малко време. Това е всичко.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Наистина трябва да проявиш разбиране..
    не можеш да очакваш за всяка дреболия тя едва ли не да срива света, заради теб.
    Също така не можеш да съдиш по това колко време учи и колко е важно училището за нея дали е добра приятелка.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Наистина трябва да проявиш разбиране..
    не можеш да очакваш за всяка дреболия тя едва ли не да срива света, заради теб.
    Също така не можеш да съдиш по това колко време учи и колко е важно училището за нея дали е добра приятелка.
    Никак не е дреболия, а и е първия път в който я моля за помощ. Не знам..може би и аз бъркам...

Голям фен Аватара на autista88

"Най-добрата ми приятелка не ми угажда значи не ми е приятелка"

Това казваш.

НИкой не е длъжен винаги да се занимава с теб, приеми го.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Супер фен Аватара на katericArofl
    охх и аз мн пъти съм се чудела за това, че вингаи съм готова да оставя належащите ми неща или да пренебрегна семейството, за да помогна на приятел ( близък, а не кой да е ..), а после, когато аз помоля за нещо дребно, което не изисква кой знае какви усилия.. разбиране нейде това не значи, че момичето не ти е приятелка, просто някои хора са си такива и като не ти е приятно търси си хора като теб- с твойте разбирания и възгледи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си