- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Качествени сенки за очи.
Здравейте! Искам да ми препоръчане наистина добри сенки за очи независимо от цената.. до сега съм била доволна от моите но напоследък искам по силен грим а тези които имам.....за нищо не стават.Искам да са по-наситени,когато си сложа от моите трябва да повторя още 1000 пъти за да се получи нещо..Дайде някакви предложения моля ви!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Mac,но бяха нещо от рода на 28 лева един цвят (не съм сигурна). Иначе ако слагаш основа за сенки отдолу стават доста по - наситени.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Моите са на AVON от colortrend. Харесва ми как седят! До сега не са ми правили никакви проблеми или да са се замацвали много, не!
http://www.seventeencosmetics.gr/gr/...mony_eyes.html
тези винаги са ме кифили в магазина, но брошурки и т.н. не съм го пробвала, но предполагам са доста добри. ако нукои има такива да сподели дали си заслужават и цената също така![]()
Аз съм доволна от сенките на Буржоа. Наситени са , а ако искаш по-перлени ти препоръчвам единичните , прахообразни на Макс Фактор.
To infinity and beyond.
MAC са нещо уникално!! ..![]()
Някакъв по - лек вариант .. Bourjois ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ооо СИЛНО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ МАС....няма такова животно просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тааам да питам за сенките на Bourjois...къде се продават? В всеки козм. магазин/аптека където има гримове или? Иии на ква цена са г/д?за тези кръглите малките става дума
http://farm4.static.flickr.com/3492/...b35_z.jpg?zz=1
Аз съм с тези отдясно, на Макс Фактор, 11-12 лв са. Много съм доволна, а и както виждате са доста близки до тези на МАC.
Буржоа, серията Smokey Eyes - убиец са! Аз имам лилавите.
И други, които обаче ненавсякъде има - MODA. 3 лв (словом: три лева) единичната, ама нямат триене!
Аз съм доволна от сенките на Ruby Rose.Много лесно се нанасят и издържат цял ден.
http://www.rubyrose-bg.com/component...7b5d7e0e92.jpg
Това са моите![]()
Ако искаш качествени си вземи на МАС. Просто са невероятни. Ако ги комбинираш и с някоя тяхна четка ще правиш чудеса. Доста скъпички са, но просто са жестоки. Като отидеш в магазина може да помолиш да ти препоръчат нещо което да ти отива и т.н. Към досега са се отнасяли доста мило.Ако си вземеш на МАС няма да сгрешиш. Много са наситени цветовете и издържат по цял ден. Ако си вземеш база ще получиш доста наситени цветове.
Късмет!
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Аз имам такива сенки на Севънтийн, с една дума са невероятни. Издържат адски дълго, не се събират, размазват, разтичат или нещо такова. Цената е 13.90, аз ги хванах на намаление за 10. Заслужава си, определено.Първоначално написано от katericArofl
Аз преди имах подобен "проблем", все попадах на сенки които не са достатъчно наситени или поне за мен. С основа наистина стават по-наситени. По-нагоре ти предложиха Ruby Rose, само мога да ти кажа да не припарваш до тези сенки, не са наситени ни най-малко, аз се излъгах да си ги взема, защото всички ги хвалеха, но сега са на боклука.
Като марки, M·A·C наистина са едни от най-добрите, няма да сбъркаш. На Dior и Lancome също са много хубави. Max Factor особено серията им Earth Spirits са доста добри както и цената им. Сенките на Artdeco, също са супер, тези от серията им Mineral са изключително наситени и доста икономични. Добри сенки имат и IsaDora. Тези на Bourjois, Smoky Eyes, триото, като съотношение цена и качество са едни от най-добрите.
До колкото знам ги има в магазини Bonjour (има един на Славейков) ..Първоначално написано от brokeninside13
цената на тези, за които питаш е 13лв ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз ползвам на Дермакол професионалните - просто няма място за сравнение с тези от магазините.
Мак има ли в БГ изобщо,предполагам,че май откриха в един от моловете в София и дотам.
От приемливите цени
-Seventeen
-Trendy by Cospell
-Bell
-Bourjois
^ Да , и на мен ми е направило впечатление , че не са особено заредени. Последният път този в Сердика Център беше направо почти празен.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Ами вие хубаво казвате MAC и съм сагласна с вас само ,че ако някой знае от каде да си ги купя![]()
![]()
![]()
^Ако си от София сердика център или дъ мол....
Ако не си - он-лайн! (: