- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как ще сте облечени на нова година?
На Нова година - с рокля на черни и бели раета,ботуши+трябва да си купя някаква жилетка.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
никаква идея,даже незнам къде ще съм![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://prikachi.com/images/82/2753082H.jpg
на събирането с класа това ще е
за Нова година все още не съм решила,но ще си купя нещо ново \навярно\
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
вчера си купих един страхотен чорапогащник (не е мрежест или нещо подобно като клин, но с някакви шарки (не се вижда кожа) и се моля докато дойде НГ да си харесам ботуши и някаква туника или рокличка
А ако не стане тая работа![]()
![]()
каквото хвана от гардероба
MegiBoOm за колко пари си харесала угитата?И ако може някой на ми каже от къде мога да си поръчам но да не са много скъпи !![]()
![]()
![]()
![]()
Чисто гола ще съм на Нова година в ресторанта не ми пука , че ще е студено !
Как може да сте толкова повърхностни всичкида мислиш 1 месец по-рано с какво ще облечеш на даден празник . Не било , като 15 септември , да по-лошо е празникът става все по-комерсиален от подобни действия и мислене . Празник е да се събереш с близки и приятели да се забавляваш и да празнуваш , че идва новата година не да мислиш само и единствено дали твойте дрехи ще са най-яки от тези на момичетата в класа или нещо подобно , дори не знам такъв човек какво си мисли . Нямам думи просто. ..
Ужас и безумие !![]()
"Не" се пише отделно от глаголи !
Еми кво пък толкова....Първоначално написано от thinkgreen
Има хора, които обичат да си подготвят предварително нещата! Всеки е различен!
![]()
Аз пък не схващам к'во лошо има да си измислиш от рано подходящото облекло и да си го набавиш?!![]()
Нали знаеш, когато изглеждаш добре и се чувстваш добре, така че ...Първоначално написано от thinkgreen
няма лошо![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Рокличката е невероятна,от къде ?Първоначално написано от FuckingFreak
не съм решила
няква рокля сигурно от Tally и черни ботуши с бели пухчета
Всеки е различен. Аз обичам дрехи особено и големи пазарувания, купуване на подаръци и прочие. Човекът който е пуснал темата сигурно иска да помогне на тези, които все още не са решили как да са облечени. Аз харесвам нови дрехи, ДА СУЕТНА СЪМ, момиче съм и мисля, че това е нормално. Според мен щеше да е обезпокояващо да тръгна облечена като клошарка и да си казвам ' на кой му пука, нали ще се забавлявам..' Ако толкова много ти пречи за какво изобщо влизаш - отминаваш и това е. Не искам да прозвучи като обида, но един възпитан и културен човек, уважаващ себе си, своето и чуждото мнение не би се изказал така, даже въобще не би писал.Първоначално написано от MegiBoOm
chocolatedidi, това е от един магазин в ГУМ в моя град [Дупница], там продават само такива плетени неща, иначе си бях запазила етикета и сега видях че пише "Paola Donati" обаче като потърсих това име в Гугъл нищо не излезе..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На събирането с класа (което е утре) ще бъда с лилав панталон (не я рък а тъмно лилав) и черна плетена туника и ботуши. Нищо особено.
Humans need fantasy to be human.
Май каквато и тема да пусне винаги ще се намери кой да те нападне, че за него нямала смисъл.Това не мога да разбера...нали е форум и целта е да си ПОМАГАМЕ. Ако някой мисли, че няма нужда от помощ, нека не влиза в теми, които не му допадат а в тези, които му...толкова е просто.
Какво толкова съм направила, че да ме нападате?
не се заяждам...благодаря на тези, които са ме подкрепили...те казаха това, което и аз мислех да кажа
Клинче с туника.
http://prikachi.com/images.php?images/575/2756575S.jpg
Чудя се за прическа..
дали да я изправя или накъдря,.
http://prikachi.com/images.php?images/613/2756613u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/614/2756614t.jpg - съжалявам,нямам друга изправена
мисля, че права ти ходи повечеПървоначално написано от wasch0
а можеш ли примерно на букли да се направиш? или ако не можеш да помолиш някои да те направи?
(ако нямаш маша или не можеш с преса нито пък има кой да те направи може да пробваш с ролки или хартийки)![]()
http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_203786303
Със тази рокля. Не е официална, но ми се струва много празнична, влюбих се като я видях
Исках да съм на токове, ама съм със шина на крака и не знам какви обувки ще сложа. :/
напротив, много е хубава и семпла. мисля, че ще си ходи и с ниска и с висока обувка, защото е по- неангажиращ моделПървоначално написано от tItEufFf
с ролките става зализано в корените..Първоначално написано от darksunset
мислех си изправена и тук-там с машата става интересно една приятелка се беше направила
за хартийки не съм чувала може ли да обясниш?
може да добавиш и коланче за по-голям ефектПървоначално написано от darksunset
![]()
с ролките може да тупираш малко за да не е сплесканаПървоначално написано от wasch0
с хартийки - Леко навлажни косата си, но да не е мокра трябват ти не повече от 15-20 страници от списание, стар учебник няма значение...като всяка една страница я сгънеш като лентичка после вземаш кичур и завиваш с лентичката.... като навиеш -просто завързваш с лентичката или пък за по-здраво връзваш с обикновен ластик.Издухай косата със сешоара за около 5 мин. Стоиш колкото можеш повече, но не по-малко от 1:30 мин. после като ги развържеш можеш да пръснеш малко лак за да е трайно.
незнам как по-ясно и цветно да го обясня, ако те интересува още нещо ме попитай![]()
за събирането с класа - плетено половерче,дълго,като туника,на раета-синьо.Супер яко седи..може да го снимам .
и отдолу - клин сигурно,или сиви дънки .
и..ботушки .
а за Нова Година..все още не знам къде ще празнувам
но най-вероятно в последния момент ще реша![]()
На 31 ще съм с малка черна рокля, но поукрасена с мъниста. Черен клин и боти. Колебая се само за грима: 1вия вариант е да го направя с очна линия по-удебелена и бели перлени сенки, а другия вариант е черни опушени очи. Ако имате други предложения ги давайте, моля![]()
За събирането с класа - дънки , сиви ботушки и една кафява блузка на египтяни , която супер много ме кефи, а на 31 - дъкнки и синя туника .. И още мисля за косата - дали с плитки или с хартиики.. Даваите съвети![]()