- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ
здравейте,искам да ви попитам наскоро ми предписаха противозачатачни lindinette20 ,но аз взех парвото хапче на 6тия ден от цикала си ...така ми каза и да направя гинеколожката .. но искам да ви попитам ако някои знае кога ще мога да сам защитена смисал предпазена от бременност ?
Оффф прочети упътването или питай лекарката -пфффф![]()
Предполагам, че след седмият ден от началото на приема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Искам да ми отговарят само хора който знаят за какво става вапрос то ако беше да питам гинеколожката си или да прочета в упътването отдавна да съм го направила
e ти кво искаш-тука да ти пишат некви по-навътре от лекарката ли?????
Едно е от лекарката друго е от личен опит пак и ти като не си компетентна по този въпрос за какво изобщо пишеш !!
Да знам много добре какви неща съществуват знам какви предпазни мерки се взимат просто ми се налага да ги пия защото имам анемия а ми идва два пъти в месеца и за това ми ги изписаха и искам да се възползвам и от другия им ефект
Така, в случая човекът, който знае за какво става въпрос, е именно гинеколожката ти. Или листовката на съответните хапченца. Кое точно те спира да си отговориш тотално ми убягва.Първоначално написано от likestar
Абе ти си се пази по нормалния начин и не мисли на кой ден ще си защитена. Няма такова нещо като защитена. Хапчетата не са 100% гарант. Изчакай две седмици преди да махнеш презерватива, ако ще го махаш и ако го махнеш не давай да свършат в теб. Даже не казвай на гаджето за хапчетата за да внимаваПървоначално написано от likestar
![]()
При първи прием след седмица си защитена...при следващия цикъл противозачатъчни...от първия ден след почивката си защитена....
значи е по добре да изчакам втората опаковка така ли?
За теб листовка няма ли?
http://apteka.framar.bg/11010266/%D0...D0%B1%D0%BB-21
Заключвам темата. Повтаря се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!