.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ

здравейте,искам да ви попитам наскоро ми предписаха противозачатачни lindinette20 ,но аз взех парвото хапче на 6тия ден от цикала си ...така ми каза и да направя гинеколожката .. но искам да ви попитам ако някои знае кога ще мога да сам защитена смисал предпазена от бременност ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Оффф прочети упътването или питай лекарката -пфффф
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Предполагам, че след седмият ден от началото на приема.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Искам да ми отговарят само хора който знаят за какво става вапрос то ако беше да питам гинеколожката си или да прочета в упътването отдавна да съм го направила

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    e ти кво искаш-тука да ти пишат некви по-навътре от лекарката ли?????
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Едно е от лекарката друго е от личен опит пак и ти като не си компетентна по този въпрос за какво изобщо пишеш !!

Повече от фен
    Град
    Бургас

Re: ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ

абе момиче за ко са ти тези противозачатъвни.... вземи си някои вагинални таблетки преди полов акт и си готова по-добър вариянт ще е за теб самата
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Да знам много добре какви неща съществуват знам какви предпазни мерки се взимат просто ми се налага да ги пия защото имам анемия а ми идва два пъти в месеца и за това ми ги изписаха и искам да се възползвам и от другия им ефект

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от likestar
    Да знам много добре какви неща съществуват знам какви предпазни мерки се взимат просто ми се налага да ги пия защото имам анемия а ми идва два пъти в месеца и за това ми ги изписаха и искам да се възползвам и от другия им ефект
    ок, значи аз когато пих противозачатъчни хапчета гинекологът ми каза,че след 4 часа хапчето има вече действие и няма опасности от забременяване
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Искам да ми отговарят само хора който знаят за какво става вапрос то ако беше да питам гинеколожката си или да прочета в упътването отдавна да съм го направила
    Така, в случая човекът, който знае за какво става въпрос, е именно гинеколожката ти. Или листовката на съответните хапченца. Кое точно те спира да си отговориш тотално ми убягва.

ззз

Абе ти си се пази по нормалния начин и не мисли на кой ден ще си защитена. Няма такова нещо като защитена. Хапчетата не са 100% гарант. Изчакай две седмици преди да махнеш презерватива, ако ще го махаш и ако го махнеш не давай да свършат в теб. Даже не казвай на гаджето за хапчетата за да внимава

При първи прием след седмица си защитена...при следващия цикъл противозачатъчни...от първия ден след почивката си защитена....

значи е по добре да изчакам втората опаковка така ли?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За теб листовка няма ли?
    http://apteka.framar.bg/11010266/%D0...D0%B1%D0%BB-21
    Заключвам темата. Повтаря се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си