- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
На 16 съм, не помня да съм имал вечерен час ама и аз гледам да не прекалявам де :Д
На 16 съм, русенче съм и по принцип нямам вечерен час освен този, който ми се налага от полицията. Тоест 10 и 30, но не винаги се спазва точно.
По принцип съм свикнала зимата да кисна до 7 някъде и после да се прибера, естествено ако излизам. Ако ще правя нещо кой знае какво, предупреждавам, че ще закъснея и да не ме чакат. Лятото в повечето моменти седя до 9, 9 и 30, зависи от момента естествено. Ако имаме гости за вечеря няма да седя до толкова и само мен да чакат, нали. :дд
Та няма да шитнат една солена глоба на родителите ви и после ще ви видим.На 14 години,не се знае боли ли го,сърби ли го,тръгнало на дискотеки.Колко трябва да е безотговорен един родител,за да пусне дете на 14 години да се прибира посред нощите.Боже,боже....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
на 16 съм живея в едно село има няма 400 човека въпреки че сме на 2 км от града полиция идва един път в година :О
излизам в 18 и се прибирам към 2 (най-късно)![]()
Аз съм на 19 и нямам никакви ограничения относно вечерен час. Все пак гледам да се прибирам, не стоя по нощите навън![]()
Ако изградите доверие във ваще и им казвате къде ходите и с кой ,няма да имате вечерни часове![]()
На 16 съм и нямам вечерен час , но дразнещото е , че ако стане много късно и не съм в къщи родителите ми започват да ми звънят и да ме питат кога ще се прибера :/
Не е дразнещо .. съвсем нормално си е . Всеки родител който го е грижа за детето си ще започне да го търси![]()
На 16 съм, 22 попринцип, но лятото може и до по-късно(най-късно 11 с конско след това). Мисля, че ми имат доверие, защото обикновено не закъснявам, винаги им звъня къде съм и кога горе долу ще се прибера, а и не правя глупости. Иначе баща ми е малко по-строг и сме имали леки спречквания относно прибирането и също много ми държат конско, ако видиш ли от полицията ме приберат и им лепнат глоба, ама нашите полицаи са толкова заспали... Иначе съм им благодарна, че от рано са ме стягали, а не да ме оставят да скитосвам като повечето 12-13 годишни сега, но понякога прекаляват, особено като не са на кеф![]()
На 16 съм и нямам вечерен час,но гледам да не стоя много до късно навън : )
17; нямам определен час, но не кисна по цяла нощ навън
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
На 13 съм и вечерния ми час е 21:00 и да от малък град съм.Гадно е,защото всичките ми приятелки да до 22:00 а аз винаги си тръгвам първа ;(
^^ пф завидех ти аз съм на 16 и съм до 20,00 (яко а? :/ ) не че обичам да вися навън,комарите взимат да ме хапят -.- и квартало не е безопасен съвсем...
на 16 съм и винаги са ми държали сметка до кога да стоя навън.. причина: не искали да ме прибират от полицията и да плащат глоба и лошите хора по пътя..не като да не са прави, но е доста дразнещо постоянно да си гледаш телефона колко е часът и да бързаш да се прибереш за да не закъснееш..ии зависи от сезона, сега съм до 22-23 h някъде..
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Като съм си във Франция 22h,тук в България нямам вечерен час,ама гледам да не се прибирам след 23h.
15 години.
19, нямам вечерен час. Като бях на 16 беше до 12, на 17 до 2 и така
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
На 13 съм.
21:30, понякога до 22 или 22:30 , но само , ако съм пред блока и майка ми ме вижда през прозореца ;dd
На 13 съм .. ;д 10;30-10;40 трябва да съм си в къщи дори и да не живея в град ами в много спокоен квартал на 5 км от града.Мисленето на родителите ми е много различно дори и да съм на 5 мин. път от нас
![]()
Откакто се скарах с тате вечерния час ми е 10/ 10 и 30 иначе съм на 15 ...
на 17 съм нямам вечерен час,но това не означава ,че се прибирам в 4-5 през нощта
`only God can judge me!