.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Ръкавици менте!

Дадох около 30 лв. за много хубави кожени ръкавици със страхотна,мека и пухкава материя! И вчера ми вкочанясаха пръстите с тях
    А уж топлели!!!!!!!!! Не си купувайте такива!!

Сега се чудя какви да си взема.На вас кой ви топлят-вълнените? Ако сте от София ми кажете хубаво място с ръкавици,но да топлят
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Оуу, съжелявам, че се е получило така! На мен ми топлят най-обикновените ръкавички. Тези които са плетени.

Супер фен Аватара на zoreto
    аз за това си карам с едни ръкавички велурени,а отвътре с полар.Топлят ми ,макар че съм с много лошо кръвооросяване и пак са ми топли ръцете

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз съм с едни от Теранова от миналата година,плетени.Имам чувството,че ми е по - студено с тях
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на Shia
    Не са менте,просто не можеш да си подбереш ръкавиците.Има ръкавици за топлене има и ръкавици за аксесоар.
    Днес дадох 4лв за черни дебели три пластови ръкавици за ръцете,плътни и 10лв. за велурени ръкавици без пръсти( с дупка само за единия пръст,другата дупка е обща за 4терите) с голямо пухче отпред ,две висящи топчета отстрани и вързалка тип корсет,които ги взех за украса,предпазват от вятъра.
    Има значение ква е,по хубавкитъе ръкавички са за красота,а тея топлещите обикновенно не са лицеприятни тоокова много.

Това е сладка ръкавичка,но абсурд да се стоплиш с нея.

Град
    Моите са най-обикновени,черни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

С колко плата изолация.На мен,ако ми се вижда лака от ръкавицата значи не става.Най-дебелите ми ръиавици са ми с 4 пласта дебела вълна

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Мацка,не знам за тебе,ама аз каквито и ръкавици да си взема ръцете ми все премръзват

Град
    В сърцето му!
    Значи са за аксесоар както каза Shia . Носи ги когато си вътре и не съжалявай че си се изръсила

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    С колко плата изолация.На мен,ако ми се вижда лака от ръкавицата значи не става.Най-дебелите ми ръиавици са ми с 4 пласта дебела вълна

За първи път чувам за изолация и платове Еми,те са кожени и отвътре са с бяла пухена материя.Но ми се вижда много тънка на пипане.Което май е един пласт?

Значи утре трябва да си взема ръкавици с много пластове,така ли да кажа? Между другото винаги съм виждала най-обикновени ръкавици.И никога не съм се замисляла колко са дебели Тогава трябва да разгледам хубаво и да търся дебели.Благодаря много!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Аз си купих преди 2 години за 3 лева от Трявна, просто измръзвах. Много топлят ( жива вълна) и са хубавки, на скоро видях същите с надута цена хахаха
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На мен най-обикновенните ми топлят.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък не нося ръкавици Дори и най-големият студ да е пак не бих носила Дискомфортно ми е с тях

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз пък не нося ръкавици Дори и най-големият студ да е пак не бих носила Дискомфортно ми е с тях
    Аз също.
    За най-малкото нещо трябва да ги сваля - ако ми звънне телефона,за да си закопчая/откопчая якето,а и зимата често ми тече носът от студа. Затова си карам без.
    Да не говорим,че нещо което е кожено НЕ топли.А ако има пак някаква миниатюрна подплата отвътре също. Има някои якета със стабилен хастар и т.н. те може и да топлят. Но аз кожени дрехи не харесвам,така че.
    Иначе си имам едни резервни,черни от 4-5 лв,които слагам веднъп в сезона,но добра работа ми вършат

Радвам се,че не носиш,че не изпитваш нужда да носиш.
    Аз съм с измръзнали крайници и няма как да си позволя лукса да НЕ нося ръкавици,освен,ако не искам да ми се подуят пръстите и да ми опада буквално кожата.

Супер фен Аватара на Di
    едни на адидас,доста са добри
    и още едни без пръсти,не топлят много ясно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си