- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъпата приятелска ревност ;/
Здравейте ,сигурно това не е първата такава тема и надали ще бъде и последната. Проблема ми е ,че понякога ревнувам приятелките си от другите ;д.Не ми се случва често.Например към най-добрата ми приятелка това чувство го нямам,но към други се появява..като се замисля не мога да разбера защо се получава така.. Появява се и изчезва,скапва ми настроението и тем подобни ..
ДА и на мен ми се случва Смятам че всички са имали такива моменти към своите приятели![]()
![]()
![]()
О, и аз съм така. Мисля, че това е напълно нормално.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ии аз съм на същото мнениеПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
..чудесно.
..и какъв беше смисълът от темата ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И аз съм така просто защото си свикнала да сте двете постоянно и без никой друг и като дойде и друг си мислиш че ще те изостави но не е така спокойно не се притеснявай мисля че всички сме така по някога
Да покажеш колко си оригиналнаПървоначално написано от BeezyJey
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Напълно нормално е.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Много съм радостна, че разбрах, че уважаемата авторка е ревнива към БФФто си. Аз съм най-щастливия човек на света.Първоначално написано от pandelka
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ай бе ,тъпак, млъкни. Просто не е смешно. Дразнещо е ! Ехх мале ако не ти го кажат грубо не се усещашш!Първоначално написано от BeezyJey
Ааа тва чувството и аз го имам, за жалост.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ами то ако се отнасяш по този начин към всяка една тема,какво правиш тукПървоначално написано от BeezyJey
. Всеки споделя мислите си,проблемите си,историите си..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..