- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли простили изневяра ???
- Как да го уловя? - Не го улавяй. Онова, което остава когато вече не се стремим да улавяме, е Истинското Аз.
oo доверието веднъж загубили се край...няма как да се върне,особенно ако преди това човекът до теб те е уверявал и ти е казвал ,,имай ми доверие,не бих напвавил нищо и тн.,,- както много маже говорят!А загуби ли се доверието сичко тръгва на долу..почват каваниците и вечните подозрения,което е най-лошото в една връзка!Първоначално написано от opheliac
Не му простих,и на друг няма да простя..Както няма и да очаквам да ми простят ако аз изневеря...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
SolemnityOfDeath, преди когато връзката ни беше в началото, не гледах точно така на нещата. Мислех, че може и да простя. Не ми се е налгало да го правя, де. Но сега, когато имаме общ дом, когато се грижим денонощно един за друг, когато сме на практика семейство, изневярата би означавала много повече от "просто секс", а измяна и предателство на това, което градим вече 7-ма година заедно. Колкото по-близки ставаме, колкото повече сме заедно, толкова по-трудно ми е да си представя някой от нас да докосне, целуне или да спи с друг. Мисълта за това ми е непоносима.
Адски си права..и аз живея с приятеля ми от 1 година,постоянно сме заедно без 8 часа(когато е на работа).И когато живееш връзката е съвсем различна..живота ти се променя коренно.И аз като теб не мога да си представя той да докосне някоя..даже само да се загледа или да си помисли за друга жена..толкова му огаждам за сичко,готвя му,чистя,пера..всичко правя което иска един мъж от една жена.И това сигорно би ме сасипало!!!Първоначално написано от krem4et0
Ти от колко време живееш с твоя приятел?Изневерявала ли си му?Или да си го хващала той да ти изневери?7 години са страшно много време))браво
Е, караме седма година - от 6 години и 3-4 месеца сме заедно. Живеем заедно и напълно самостоятелно от юли месец. На по 25 сме. Не сме си изневерявали за всичкото това време.
А иначе и на мен това ми се вижда супер възмутително. Гледам да му сготвя, да е чисто, подредено изпрано и изгладено. Старая се да го посрещна винаги усмихната с целувка, да го изпратя на работа по същия начин, а той да тръгне да плюе на всичко това и да изневерява...как да го простя? Как да забравя?
Той от друга страна работи почти всеки ден (рядко почива в неделя), за да ми осигури животът, на който съм свикнала. Връща се изтощен, за да живеем спокойно, да си угаждаме. Когато може също помага в домакинството. Мил и грижовен е. Обичаме се много. Как аз съм способна да рискувам това, заради секс?
Бих простила и съм прощавала , защото никой не е перфектен. особено при една по дълга връзка е нормално в даден момент да изпиташ някакви физически желания към някого ... друг е въпроса дали ще им се потдадеш..аз лично бих простила първия път,, но ако тези изневери са периодични .. само Б Б мога да кажа в тоя случай..
Не бих простил никога поради простата причина ,че е долно , грозно и много курвенско жена да изневерява. Ако едно момиче има приятел тя трябва да бъде отдадена единствено на него и тва е ! Ако ще изневерява по добре да приключи сръзката с текущия си приятел и да ходи да си развява шутката кадето иска. По друг начин стоят нещата при мъжете. Според мен мъжа има право от време на време да изневерява стига това да не пречи на връзката с приятелката му. Ако ме питате защо мисля така ще ви отговоря с въпрос.
Защо жените в арабския свят трябва да са девствени преди докато се омъжат и нямат право да бъдат с друг мъж и в случей ,че изневерят ги бият с камани ?
Защо мъжете в арабските страни имат право на 5 жени ?
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Защо не отидеш да живееш с двойните си стандарти в тоя арабски свят като толкова го възхваляваш? Ако не знаеш живеем в 21 век в Европа и тук жените имат права, равни с тези на мъжете. Както един мъж има правото да изисква вярност и преданост от половинката си, такова право има и жената. Не вярвам някога да си намериш свястно момиче за сериозна връзка с този си начин на мислене.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не бих..
не мога да си го представя.. как бих продължила връзката си с този човек.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не познавам арабските традиции и закони, но ще ми обясниш ли нещо? С какво мъжът е повече от жената, че има право да изневерява, а жената не?Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
P.S.: Това е едно от най-абсурдните мнения, които съм чела в този сайт.
Xaxa и аз..супер тъпо изказване!!!Първоначално написано от kremen4eto
SEXTRAVAGANTE, понеже сега като съм из дома, слушам и гледам от части сериалът "Клонинг", преди двете сватби питаха и мъжете дали са девствени. Е, при тях се разчиташе само на честната им дума, но няма как да има доказателство. При старите български традиции е било същото - непорочни и двамата преди сватбата. В християнството сексът преди брака е забранен и за двамата. Причината е много проста - майчинството няма нужда да се доказва, но при мъжа не е точно така. Само девствеността на жената може да ги подсигури в това отношение. Ето защо и ако мъжът се окаже бездетен, на помощ идвал свекъра...да се пази семето.
Ти правил ли си секс извън брака? Според така лелеяната от теб арабска култура при изневяра от страна на мъжа, жената може да се разведе веднага с него. Също, ако не я задоволява в леглото...
Изобщо не знам за религия, която не осъжда сексът извън брака и преди него, която да толерира изневярата.
В двойката и двамата са пълноправни партньори и всеки от тях е длъжен да се съобразява с партньора си.
Зависи колко държа на момичето. Ако държа много не бих простил.
============
SEXTRAVAGANTE Британски учени доказаха, че ислямистите стават терористи точно поради липса на секс. Демек в тези ислямски страни малък брой заможни мъже окупират всичкото женско и другата останала мъжка ислямска паплач цял живот кара на ръчна и на обещанието на алах за 40 девственици
Може би бих простила. Зависи от обстоятелствата. Ако сме били скарани с човека - да. Ако усетя, че огънят помежду ни угасва, сама ще сложа край, без да се стига до изневери и прочие.
Напълно се покрива и с моето мнение.След като съм узнала за това, не мога да го преглътна и да си продължа напред, все едно нищо не е станало. Лично не бих искала да живея с едно наум, че станалото може да се повториПървоначално написано от xoxi
![]()
Не, не мисля, че съм способна... Унизителен ще ми е самият факт, че е тръгнал да ми изневерява.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не бих му простила. Предупреден е, че кривне ли, повече няма да го погледна. Познавам се чудесно и знам, че никога не бих могла да залича тази случка от ума ми. Надали ще продължа да деля едно легло с него, всъщност надали ще търпя присъствието му. Дори и да му дам втори шанс, ще ме гризе при всяко негово закъснение къде е/с коя е/кога ли ще се прибере.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тъка е почне ли се няма спиране..не съм чувала един мъж да изневери и после да спре!Сичко се повтавя и понякога без да разбере жената.Както се казва,,Реши ли да изневери,ходи го спри,,Първоначално написано от kalpazanka
Както и при жените искат ли нещо да направят,ще го направят рано или късно.
И аз така мисля.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ще ме гризе съвестта ако изневеря и няма да мога да погледна половинката си. Дори и тя да ми прости аз няма да мога да си простя, така че аз гласувам с НЕ.
Всичко е относително, но....
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
бих простила , защото и аз веднъж направих грешката да изневеря и помня колко много съжалявах и исках да ми прости , но така и не станаНякой може би ще каже , че ако ми беше простил , шях да изневеря отново ..... никога не се знае какво е щяло да стане , но като се сетя колко съжалявах съм 99% сигурна , че нямаше да повторя грешката си
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Не ми се е случвало .. "голям късметлия" ше е тоя дето си позволи да го направи!! ..![]()
НИКОГА не бих простила каквото и да е оправданието му!! .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не бих простила, защото после ще ме съсипят съмненията, тревогите, самия факт, че в даден момент е пожелал друга и не е могъл или пожелал да се спре, и тн... Но това е различно за различните хора. Някои горе казаха, че категорично не биха простили; други пък, че зависи колко държат на съответния човек, от пола дори... Като цяло по мое мнение изневярата не е нещо непростимо, но истински неморално, особено ако връзката е продължителна и изпълнена с всеотдайност. В такъв случай аз лично я приемам дори като немислима...![]()
има много видове изневяра ,ако е нещо милолетно без продължение и нещо спонтанно може ,но ако е с чувства ... пътя ,доман и да се опраа
плюс тва никога няма да имам нещо общо с момиче което е склонно към такива милолетни прояви ... те ей такиа дето много им се живее с други различни пичове ,ше си ги оправи живота след някоя друга година .. бахти бАклуците смачкани
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..