- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли простили изневяра ???
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
оо освен ако го хванеш може да си признае..иначе не знам мъж който да е изневерил и да си признае и да иска да си запази връзката.Има мъже даже който никога не можеш да хванеш..нито по държание нито по нищо.Но все пак ако има на някой да са му изневерили и да са му признали да каже..
Еми ние с моят приятел,всичко сме си казвали до сега..оо освен ако го хванеш може да си признае..иначе не знам мъж който да е изневерил и да си признае и да иска да си запази връзката.Има мъже даже който никога не можеш да хванеш..нито по държание нито по нищо.Но все пак ако има на някой да са му изневерили и да са му признали да каже
Да не повярваш,но му имам доверие.
Обещали сме си,че ако има друг/а просто ще си го кажем в очите.
Невероятно звучи,но му имам 100%доверие.
Прощавала съм. Веднъж. Само защото обичах много моето момче. Простих, да. Ама така го направих, че дори и не си помисли втори път да ми изневерява ^^
Не съм прощавала,ноо принципно бих простила,но пак си зависи до човека![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Веднъж, под влиянието на алкохол/наркотични вещества може би.. зависи от чувствата между нас, но да ме ползва за касичка и да си развява шундата където ѝ душа поиска... НЕ!
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Аз не бих, макар че ,,давай втори шанс, но никога трети,,![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Много пъти съм мислила по този въпрос. Мислех, че мога, но като се замисля повече, не, няма да мога да я простя, просто не мога да деля моето момче с друга, съжалявам, според мен, когато си с един човек, обичаш го и държиш на него, ти първо, не би му причинил такова нещо, второ не би искал истински да го направиш. Сигурна съм, че ако един мъж обича истински, то той не би си простил, ако го направи, но виж, ако всичко е само на думи, то тогава едва ли ще му направи впечатление дори и да разбие нечие сърце...
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
честно казано и аз съм мислила доста пъти по този въпрос и не знам... едва ли бих простила
Не бих - не прощавам каквото и да е предателство, а изневярата е точно такова.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
М,да аз лично бих простила изневяра.
Хаха..Дори да е спал с 100 момичета само за една вечер не ме бърка .. Ако иска и да повтори (; .. Не ми е в проблем .. По простата причина ,че аз знам каква съм за него.Той неможе без мен и ми го е доказвал.. Сех-а за една ннощ .. всеки го е правил (; ЗАтова не се правете на скромни!..
СЕХ БЕЗ ЧУВСТВА ,ЕЙ ТВА Е ВСИЧКО (;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s