.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от пподуктите на Орифлейм

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

26 57,78%
  • Не

11 24,44%
  • Не съм използвал/ла техните продукти

8 17,78%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

ОК,попитах,защото бях чела,че са дневен и нощен,а те са за 20+.Кое е по-добре за мен специалната серия за проблемна кожа,чаеното дърво,лавандулата или може продукти и от трите?Извинявайте,окъсах се да питам!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    ОК,попитах,защото бях чела,че са дневен и нощен,а те са за 20+.Кое е по-добре за мен специалната серия за проблемна кожа,чаеното дърво,лавандулата или може продукти и от трите?Извинявайте,окъсах се да питам!
    Пробвай едното, пробвай и другото и сама ще откриеш кое е най-подходящо за теб. Не знаем каква ти е кожата и кое как ще ти понесе

http://img804.imageshack.us/img804/41/catsrfx.jpg
    Хубав ли е този ФТД?
    Ами,блясъкът за лице?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    http://img804.imageshack.us/img804/41/catsrfx.jpg
    Хубав ли е този ФТД?
    Ами,блясъкът за лице?
    ФДТ не съм го ползвала. Блясъкът е много хубав според мен. Стои естествено, не е натрапчив.

Покривен ли е?Искам нещо съвсем леко,придаващо сияние и по възможност кожата да не изглежда,като намазана с олио..и да не попива след 10 мин. ;д аз колко неща искам от продукт за толкова пари ;д

Аз съм консултант от Пазарджик, Ако някой има въпроси да ме пита

Кой коректор е подходящ за чувствителна,смесена към мазна кожа с акне,зачервявания и за тъмните кръгове под очите(да прикрива акнето,зачервяванията,тъмн ите кръгове).Макар,че едва ли има такова чудо!

Фен
    Град
    Пловдив
    Отговор на предния пост:

Фон дьо тена за който питаш е от тиийн серията и предполагам,че качеството му ще е нещо средно,ако искаш хубав и покривен фон дьо тен ти препоръчвам тези от серията на Джордани Голд - малко по-скъпи са но си заслужава,защото са се доказали като продукти във времето.

Момчета и момичета до 24 юли е валидна промоционалната такса регистрация от 5лв.

Ако имате въпроси можете да се обърнете към мен,ако сте от Пловдив и района и към другите ни консултанти по градовете.

Също така ако има нови консултанти,желаещи да пристътват в списъка ни на първа страница нека да пишат в темата за да помогнем на клиентите ни от различните градове да имат по-лесен достъп до качествена козметика.

Аз като консултант имам въпрос по тази модна серия Синя лагуна:

Пробвали ли сте чантата,пареото и гердана-гривна? Какви са Ви впечатленията?

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    Кой коректор е подходящ за чувствителна,смесена към мазна кожа с акне,зачервявания и за тъмните кръгове под очите(да прикрива акнето,зачервяванията,тъмн ите кръгове).Макар,че едва ли има такова чудо!
    Писах ти на лично,защото продyкта за който говоря го има в К10,а той още не е валиден - от 4 до 24 юли е в сила

цената на коректора е 9.90 но е нов и си струва

Фен
    Град
    Пловдив
    Скъпи приятели от понеделник 4 юли влиза в сила новия каталог на Орифлейм К10 ако искате можем да започнем да обсъждаме продуктите от него.

Аз вече започнах да събирам поръчките от него и съм заинтересована от крема за ръце с екстракт от орхидея.Мислите ли,че ще бъде сполучлив?

Фен
    Град
    Пловдив
    Днес си взех новия каталог К11 и в него има нови и страхотни намаления на някои от най-хитовите продукти на Орифлейм

Здравейте,

Видях темичката и реших да се включа по принцип само съм разглеждала този форум , но никога не съм писала Но сега видях темичка за моята любима козметика и реших да се включа. Аз съм консултант на "oriflame" за град Варна . Ако има някои който се интересува от козметиката или иска да стане наш консултант съм на разположение

аз съм консултант от сливен

Цитирай Първоначално написано от aniii
    Аз съм консултант и съм от Враца )
    дай скайп- фб да с порачам нещо ;p лично

Повече от фен
    Здравейте, аз съм консултант от град Варна, за поръчки и въпроси пишете тук или https://www.facebook.com/bybit0o0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си