- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oriflame - тема за консултанти и клиенти
ОК,попитах,защото бях чела,че са дневен и нощен,а те са за 20+.Кое е по-добре за мен специалната серия за проблемна кожа,чаеното дърво,лавандулата или може продукти и от трите?Извинявайте,окъсах се да питам!
Пробвай едното, пробвай и другото и сама ще откриеш кое е най-подходящо за теб. Не знаем каква ти е кожата и кое как ще ти понесеПървоначално написано от Fashion13
![]()
http://img804.imageshack.us/img804/41/catsrfx.jpg
Хубав ли е този ФТД?
Ами,блясъкът за лице?
ФДТ не съм го ползвала. Блясъкът е много хубав според мен. Стои естествено, не е натрапчив.Първоначално написано от vampire_girl_
Аз съм консултант от Пазарджик, Ако някой има въпроси да ме пита![]()
![]()
![]()
Кой коректор е подходящ за чувствителна,смесена към мазна кожа с акне,зачервявания и за тъмните кръгове под очите(да прикрива акнето,зачервяванията,тъмн ите кръгове).Макар,че едва ли има такова чудо!![]()
Отговор на предния пост:
Фон дьо тена за който питаш е от тиийн серията и предполагам,че качеството му ще е нещо средно,ако искаш хубав и покривен фон дьо тен ти препоръчвам тези от серията на Джордани Голд - малко по-скъпи са но си заслужава,защото са се доказали като продукти във времето.
Момчета и момичета до 24 юли е валидна промоционалната такса регистрация от 5лв.
Ако имате въпроси можете да се обърнете към мен,ако сте от Пловдив и района и към другите ни консултанти по градовете.
Също така ако има нови консултанти,желаещи да пристътват в списъка ни на първа страница нека да пишат в темата за да помогнем на клиентите ни от различните градове да имат по-лесен достъп до качествена козметика.
Аз като консултант имам въпрос по тази модна серия Синя лагуна:
Пробвали ли сте чантата,пареото и гердана-гривна? Какви са Ви впечатленията?
Писах ти на лично,защото продyкта за който говоря го има в К10,а той още не е валиден - от 4 до 24 юли е в силаПървоначално написано от Fashion13
цената на коректора е 9.90 но е нов и си струва
![]()
Скъпи приятели от понеделник 4 юли влиза в сила новия каталог на Орифлейм К10 ако искате можем да започнем да обсъждаме продуктите от него.
Аз вече започнах да събирам поръчките от него и съм заинтересована от крема за ръце с екстракт от орхидея.Мислите ли,че ще бъде сполучлив?
Днес си взех новия каталог К11 и в него има нови и страхотни намаления на някои от най-хитовите продукти на Орифлейм
Здравейте,
Видях темичката и реших да се включапо принцип само съм разглеждала този форум , но никога не съм писала
Но сега видях темичка за моята любима козметика и реших да се включа. Аз съм консултант на "oriflame" за град Варна . Ако има някои който се интересува от козметиката или иска да стане наш консултант съм на разположение
![]()
аз съм консултант от сливен![]()
дай скайп- фб да с порачам нещо ;p личноПървоначално написано от aniii
![]()
Здравейте, аз съм консултант от град Варна, за поръчки и въпроси пишете тук или https://www.facebook.com/bybit0o0![]()