- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- UV химикал
Вчера ли кога беше гледах по новините за някакъв химикал който пишел с невидимо мастило и псоле като го осветиш с няква лампичка се вижда какво си написал
ето за тва говоря ако някой не ме е разбрал http://www.youtube.com/watch?v=OmZz_mM3BCY
Та въпроса ми е къде мога да намеря такова чудо в Бургас
Казаха ми че в кнежарниците продавали.. обиколих 2-3 и всички дето питам ест ма гледат като индианец ..
мерси предварително
...
юз дъ интърнет съкъ. нема да намериш по магазините
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да и аз предлагам нета.Първоначално написано от gandalfepi4
П.С.Вече и такова чудо на техниката ли има!?И за какво ти трябва,ако не е твърде лично?
ами то ако става въпрос от 5 години го има просто аз сега разбрах за него
инъче за правене на пищови ми трябва то близко до акъла
...
а те в мойто училище даскалите са такива некадарници че надали ще разбере ко правя кат светя а пък и седя на последния чин тва пак е някакво предимство а ако свети отвънка ще дръпна щорите и тей ..
...
боже в 3-4 клас имахме такива химикалчетатогава ги имаше по книжарниците ама сега нз ..
В последният брой на Мики Маусне е шега
такива имаше преди години в Марсианци (витамините),но сега незнам
такива имаше преди години в Марсианци (витамините),но сега незнам
Аз лично никъде не съм виждала такъв тип
химикал..Съмнявам се по книжарниците да има,но
все пак не губи надежда..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
чудите се какви методи да измислите, щото сте малоумни и не може да запомните 2 неща, мързи ви да научите или най-същественото...не ползвате класическите (и най-рентабилни) методи за преписване![]()
Мне...Определено не е напълно невидим,както си го представяте,ако се загледаш малко повече се вижда....И да имаше го във витамините марсианциДа не говорим,че сега зимата като са пуснати лампите в стаите се вижда абсолютно всичко...
Оригинален:
http://www.market-uv.net/
Имала съм такъв... И наистина се получава.